Now Reading
Sporto gidas savaitei (spalio 25-31 dienomis)

Sporto gidas savaitei (spalio 25-31 dienomis)

Sporto gidas savaitei (spalio 25-31 dienomis)

Tradicinė trumpa ir konkreti sporto įvykių apžvalga, kurioje anonsuojamos svarbiausios krepšinio, futbolo varžybos, kurių nevalia praleisti bei kiti svarbūs įvykiai sporto pasaulyje.

PIRMADIENIS

19:28 Viasat Sport Baltic. Ledo rutulys. KHL. Dinamo Ryga – Dynamo Maskva.

Dvi komandos panašiu pavadinimu susitinka Kontinentinės ledo ritulio lygos turnyre. Maskvos komanda pirmauja antroje pagal stiprumą ledo ritulio lygos vakarų konferencijoje, o kaimynų latvių komanda tenkinasi penkta vieta.

Intriga: ar broliai latviai sugebės mesti iššūkį Rusijos milžinui?

ANTRADIENIS

21:25 Viasat Sport Baltic. Futbolas. Vokietijos futbolo taurės 2-asis etapas. Bayern Miunchenas – Werder Brėmenas.

Šiemet niekaip savo žaidimo nesugebanti atrasti Bayern komanda antrajame Vokietijos futbolo taurės etape susitinka su Werder komanda, kurios žaidimu aistruoliai taip pat nėra patenkinti. Tiek vienai, tiek kitai komandai šios varžybos puiki proga šiek tiek pataisyti ne kokį sezono startą..

Intriga: ar Vokietijos čempionas sugebės išeiti į kita taurės etapą?

TREČIADIENIS

19:40 Viasat Sport Baltic. Krepšinis. Euroleague. Lietuvos Rytas – Montepaschi Siena.

Italijos ir Lietuvos čempionų akistata, tai pirmosios Lietuvos ryto namų varžybos Eurolygoje. Lietuvos rytui pergalė itin svarbi norint kovoti dėl patekimo į kitą etapą. Ar naujajam treneriui užteks laiko sutvarkyti komandos žaidimą? Kaip į komandos žaidimą įsilies naujasis įžaidėjas? Tai visus krepšinio gerbėjus kamuojantys klausimai.

Intriga: praėjusiam ture D. Lavrinovičius pagal seną nerašytą taisyklę, prieš Lietuvos ryto komandą sužaidė labai sėkmingai. Ar taip pat sėkmingai šį kartą žais ir R. Kaukėnas ir K. Lavrinovičius?

21:40 Viasat Sport Baltic. Futbolas. Vokietijos futbolo taurės 2-asis etapas. Kickers Offenbachas – Borussia Dortmundas.

Dortmundo Borussia svečiuojasi pas trečios pagal stiprumą Vokietijos lygos komandą Kickers. Beveik kiekvienais metais vienoje iš didžiųjų Europos futbolo šalių taurės varžybose viena kita žemesniųjų lygų komandų sugeba prasibrauti pakankamai toli ar net laimėti taurę. Ar tokiu juoduoju arkliuku gali tapti Kickers? Pamatysime trečiadienį.

Intriga: ar sąmoningai neaukos Dortmundo Borussia taurės varžybų dėl sėkmingo pasirodymo Vokietijos nacionaliniame čempionate?

KETVIRTADIENIS

20:55 Viasat Sport Baltic. Krepšinis. Euroleague. Maccabi Tel Aviv – Žalgiris Kaunas.

Lietuvos vicečempionų laukia sunki išvyką į Izraelį, kur vietos Maccabi komanda ypač karštai palaikoma sirgalių. Po praėjusio turo Žalgirio treneris buvo patenkintas iškovota pergale, bet ne komandos žaidimu. Ar savaitės laiko užteks pagerinti žaidimui?

Intriga: ar pratęs Kauno Žalgiris pergalingą Eurolygos sezono pradžią?

PENKTADIENIS
21:45 Sport 1. Futbolas. Rusijos Premier lyga. Krylja Sovetov Samaros – Rubin Kazanė.

Susitinka antrą ir dvyliktą vietas užimančios komandos. G. Arlauskio Kazanės Rubin komandai pergalė padėtų išsaugoti viltis kovoti dėl čempionų medalių besibaigiančiame Rusijos čempionate. Samaros komandai pergalė leistų labiau nutolti nuo karštosios, iškritimo į žemesniąją lygą zonos.

Intriga: galbūt šiose varžybose pagaliau G. Arlauskis debiutuos Kazanės Rubin gretose?

ŠEŠTADIENIS

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

15:00 Sport1. Krepšinis. Vieningoji krepšinio lyga. Asseco Prokom Gdynė – Kalev Talinas.

Vieningosios krepšinio lygos varžybos, kuriose susitinka B grupės komandos. Sėkmingai Eurolygoje pastaruosius metus žaidžianti Asseco Prokom ekipai iššūkį mėgins mesti grupės autsaideriai Kalev ekipa iš Estijos.

17:25 Viasat Sport Baltic. Krepšinis. MasterCard BBL. KK Šiauliai – BK Valmiera

Viena stabiliausių Lietuvos ekipų KK Šiauliai susigrums su BK Valmieros ekipa. Savo žaidimą dar modeliuojanti ir pastiprinimo laukiantys Šiauliai mėgins nukauti dar pergalės skonio nepatyrusią latvių ekipą.

Intriga: ar BK Valmiera iškovos pirmąją pergalę Baltijos krepšinio lygos varžybose?

19:25 Viasat Sport Baltic. Futbolas. Anglijos Premier lyga. Manchester United – Tottenham.

Per pastaruosius metus į Anglijos elitinių komandų sąrašą patekusi komanda mėgins pateisinti savo vardą mėgindama nukauti Mančesterio ekipą. Tai turbūt labiausiai intriguojanti savaitės dvikova sporto pasaulyje. Savojo žaidimo neatrandanti Mančesterio komanda dar vieną turą turės verstis be savo lyderio W. Rooney, tačiau jo netektį puikiai kompensuoja jaunasis J. Hernandez. Tottenham ekipa su jau galima sakyti savo lyderiu Van der Vart priešakyje labai norėtų įsiveržti į Premier lygos pirmaujančių ekipų ketvertuką.

Intriga: „senosios mokyklos“ trenerių akistata A. Ferguson prieš H. Redknapp, kuris kurį pergudraus?

SEKMADIENIS

17.55 Viasat Sport Baltic. Futbolas. Anglijos Premier lyga. Bolton-Liverpool.

Susitinka aštuntą ir aštuonioliktąją vietas užimančios komandos. Jei viena ekipa gali džiaugtis užimama aštuntąją pozicija, tai kitai – košmariško sezono tęsinys. Liverpool ekipa mėgins pabusti iš košmaro ir pradėti lipti lentelės viršaus link tvirtais žingsniais. Jei to nebus, R. Hodgson išsaugoti trenerio kėdės nepadės net ir milžiniška žaidėjų parama.

Intriga: ar nebus tai paskutinės R. Hodgson varžybos, kaip Liverpool trenerio?

18:00 Viasat Sport Baltic. Krepšinis. Vieningoji krepšinio lyga. Kauno Žalgiris – Rygos VEF.

Dar vienos Vieningosios krepšinio lygos varžybos, kurios lietuviams turėtų būti pakankamai intriguojančios. Ar R. Kurtinaitis atras ginklų prieš pralaimėjimo skonio šiemet dar nepatyrusią Kauno Žalgirio ekipą? Kauno ekipa savo sudėtyje turėdama pakankamai apylygę sudėti fizinių jėgų po Eurolygos varžybų turėtų turėti, tačiau kaip bus su komandos nusiteikimu? Intriga: sakančio tai ką galvoja R. Kurtinaičio pasisakymai visada domina sirgalius. Ką netikėto pasakys treneris po varžybų su Žalgiriu per spaudos konferenciją?

Parengė Paulius Remeza

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top