Perkate čiužinį? Nedarykite šių klaidų

PARTNERIO TURINYS

Naujas čiužinys – ilgalaikė investicija. Tad verčiau skrupulingai rinktis, užuot aukojus miego patogumą. Skaitydami sužinosite, kokių klaidų derėtų vengti.


Psichologiniai pasirinkimo aspektai

Geras čiužinys yra tarsi poilsio šauklys. Tačiau kartais šio daikto svarba sumenkinama. Rezultatas – prastesnis miegas. O kad pasirinkimas būtų išties geras, įtakos turi psichologiniai aspektai.

Pirma klaida – griežtas nusistatymas. Pasakoma sau: „Skirsiu ne daugiau kaip x eurų.“ Arba nusitveriama kur nors išgirstos frazės, kad tam tikro tipo čiužiniai geriausi, ir į kitokius nebesižvalgoma. O iš tiesų apsipirkimas yra menas laviruoti tarp alternatyvų. Bet tam, kad galėtume tarp jų laviruoti, pirmiausia reikčiuia šiek tiek atvirumo, gebėjimo priimti įvairias nuomones. Turėti savo nuomonę – gerai. Tačiau svarbu, kad ji neužgožtų išties dėmesio vertų alternatyvų.

Antra klaida – skuboti sprendimai. Einama į parduotuvę trijų daiktų, o grįžtama su dešimčia. Pažįstama situacija? Tai vadinama impulsyviu pirkimu. Įsigyjama kas nors, ko pirkti neplanuota. Pasiduodama akimirkai. Ir nepamąstoma, ar to daikto reikės, kokios bus finansinės pasekmės.
Čiužinys – pirkinys ne mėnesiui ir net ne porai metų. Todėl skubotas sprendimas gali turėti neigiamos įtakos miego kokybei. Jeigu galite palaukti, jeigu naujo čiužinio nereikia „šią minutę“, skirkite daugiau laiko pasirinkimui. Pavyzdžiui, renkatės elektroninėse parduotuvėse ir štai vėlų vakarą atrandate produktą, traukiantį akį. Tokiu atveju gali būti protinga palaukti ryto – ar ir atsikėlus pirkinys atrodys toks fantastiškas?
Žinoma, šio patarimo nereikėtų priimti pernelyg tiesmukai. Juk per didelės dvejonės taip pat nėra į naudą. Jeigu tris savaites ieškote ir niekaip neapsisprendžiate, tikėtina, kad paieškos stipriai „ryja“ laiką ir kad praleidote ne vieną gerą pasiūlymą.

Trečia klaida – „mes pasitarėm, aš nusprendžiau“. Nusprendėte padaryti staigmeną žmonai ar vyrui? Nupirkote čiužinį be jos ar jo pritarimo? Lyg ir graži staigmena, tačiau toje pačioje lovoje miegate abu. Tai, kas jums pasirodė patogu, gali visai netikti partnerei ar partneriui. Kaip dovaną geriau pasirinkti kokį kitą daiktą, o čiužinį rekomenduojama rinktis abiem kartu. Juk abiejų sutuoktinių miegas lygiai toks pat svarbus.

Ketvirta klaida – neatlikti „namų darbai“. Jei norite kokybiškai išsimiegoti, teks skirti laiko ir truputį pastudijuoti. Paprasčiausiai pasidomėti, kokiais kriterijais palanku vadovautis, kokių apskritai būna čiužinių.


Kriterijai, į kuriuos verta atsižvelgti

Spyruokliniai čiužiniai. Yra dvi spyruoklinių čiužinių rūšys – Bonell ir Pocket. Bonell čiužinių spyruoklių veikimą galima palyginti su aidu, sklindančiu surikus. Paspauskite vieną čiužinio vietą ir šį jūsų judesį „pajus“ šalimai esančios spyruoklės. Kaina dažniausiai patraukli, galima gana didelė apkrova. Kita vertus, tikėtina, kad ilgainiui spyruoklės ims girgždėti. Taigi yra ir pliusų, ir minusų.
Pocket – tai čiužinys, kurio spyruoklės yra atskirose kišenėlėse. Kiekviena spyruoklė prisitaiko prie kūno svorio. Specialistai įžvelgia nemažai privalumų. Pavyzdžiui, toks čiužinys labiau užtikrina taisyklingą laikyseną.

Mažiau nėra daugiau. Nors kartais sakoma, kad mažiau yra daugiau, šioje temoje tai netinka. Kas iš tos plačios dvigulės lovos, jei uždėsite per mažą čiužinį? Nors apie artumą kalbėtina labai pozityviai, tačiau norint pailsėti yra maloniau, kai jums priklausančioje čiužinio pusėje esama daugiau vietos ir kai nereikia pabusti nuo kiekvieno partnerio judesio.

Oro pralaidumas. Žiemą šiltą, o vasarą vėsu? Tai nėra utopija, jei renkatės gaminį, pasižymintį efektyviu oro pralaidumu. Žinoma, visada svarbu skaityti aprašymus, kas tai per produktas. Kai kurios medžiagos laikui bėgant pelniusios ne tik pozityvių atsiliepimų, bet ir tam tikrų konotacijų. Pavyzdžiui, apie pralaidumą orui ir puikias antibakterines savybes sufleruoja užrašas Aloe vera (alavijų ekstraktas). Dar svarbiau pasirinkti patikimą parduotuvę, kad gražūs žodžiai nebūtų iš piršto laužti.


Reziumuojant pastebėtina, kad visus reikalinga pusiausvyra. Tas pats pasakytina ir apie miegą – negerai, kai jo per mažai; kartais nesveika ir per daug. Miegame trečdalį gyvenimo – jau kone chrestomatine tapusi frazė. Miegas būtinas, kad pailsėtume. Deja, lova su lauk lendančiomis spyruoklėmis komforto nesuteiks. Kaip ir atmestinai pasirinktas čiužinys. Ieškant kokybiško produkto tikrai yra ką veikti. Tačiau rezultatas atperka pastangas.

Naujausi komentarai
2023-08-16, 17:58
hello everyone i want to use this mediume to recommend www~ethicsrefinance~com for they did a successful hack for me and i recieved $65,500,00 through their bank wire transfer, without stress or delay. Am forever grateful to them for helping me because, with the cash i was able to pay for my sick wife medications , you can also contact them if you are need of money or you need a hack to recover your stolen funds ......CONTACT..INFO..,WWW. ETHICSREFINANCE. COM...,ethicsrefinance @gmail com

You can also contact them for the service below

*Recover lost/stolen crypto

* BLANK ATM CARD

* Western Union/MoneyGram Transfer

* Bank Transfer

* PayPal / Skrill Transfer

* Crypto Mining

* CashApp Transfer

* Bitcoin Loans
2022-08-18, 23:39
Seksas Pažintys: nemokamos, anoniminės, greitos. Galite įsitikinti patys, čia yra nuoroda----- https://tinylink.is/devka
2020-11-01, 23:17
Dr. Obodubu pirmadienis yra pripažintas visame jūrų karalystės pasaulyje. Kaip vienas iš geriausių laimingų ir galingiausių vietinių kerų daktarų nuo savo protėvių laivo pradžios iki šiol dr. Obodubu pirmadienis gyvena stipriai tarp visų kitų vietinių gydytojų. niekada nebuvo jokios negalimybės formos, nepriklausančios nuo daktaro Obodubu pirmadienio, nesvarbu, koks atstumas turi problemų ar situacijos, tereikia tikėti vietiniu gydytoju dr. Obodubu pirmadieniu, kuris veikia, jis visada perspėja niekada nesulaukti savo kerų, jei netikite ar negalite vykdyti jo nurodymų. vietinis gydytojas dr. Obodubu pirmadienis paskiria teikti paslaugas tiems, kuriems reikalinga dvasinė pagalba, nepaisydami jūsų situacijos sunkumo ar atstumo tol, kol vanduo, jūra, vandenynas, ežeras, upė, smėlis ir kt. tu, tada tavo gyvenimo problemos būtų valdomos po tavo koja. jei jums reikia dvasinės pagalbos, kreipkitės į gydytoją Obodubu telefonu: +2349058774809
Susigrąžink savo meilę
Įsčių vaisius
Fibroid
Verslo bumas
Finansinis proveržis
Praturtėk be ritualo
Daryk taip, kaip aš sakau
Blogas sapnas
Pažadėk ir nepavyks
Epilepsija
Žemės / teismo byla
Psichinis sutrikimas
Politinis paskyrimas
Vizų patvirtinimas
Vėžys
Egzamino sėkmė
Išleisk ir sugrįžk
Sėkmės
Natūralus Neathas
Hipertenzija
Insultas
Pjautuvo ląstelė
Impotencija
Laimėk teismo bylą
Paaukštinimas darbe
Komanduojantis tonas
Apsauginis žiedas
Santuokos sėkmė
Meilės žiedas
Palankumo žiedas
Atgaukite prarastą šlovę
Dvasinė galia Dievo žmonėms
Kelionių sėkmės žiedas
Darbo sėkmė
Lotto / Pool Win / betnaija win
Ir daugelis
Daugiau skubėkite paskambinti arba susisiekite su „WhatApp Baba Doctor“ gydytoju Obodubu pirmadienį +2349058774809 dėl dvasinių problemų šiandien, ir jūs tikrai išspręsite visus savo sunkumus
2020-11-01, 23:12
Sveiki atvykę į iliuminatų pasaulį. Pritraukite vargšus, vargstančius ir talentingus į šlovės ir turtų žiburį. Gaukite žinių, galios, pinigų, saugumo, pripažinkite savo versle, politinėse varžybose. Pakilkite į viršų, kad ir ką darytumėte, būkite apsaugoti dvasiniu ir fiziniu požiūriu! Visa tai pasieksite akies mirksniu, kai pradėsite veikti DIDŽIOJE ŠVIESOS TEMPLE. Kai būsite pakviesti į ILLUMINATI EMPIRE, turėsite daugybę privalumų, tokių kaip turtas, šlovė, gera sveikata. Ir dar. Susisiekite su šventykla per „WhatsApp +1“ ((646)328-7046)
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai