Kaip žinoti, ar kvepalai Jums tinka?

Shutterstock nuotr.

Apie magišką kvepalų galią jau ne kartą esame girdėję – šis stiliaus elementas yra kur kas daugiau nei dar vienas kasdien naudojamas aksesuaras, kadangi pasirinkto aromato dėka galime kur kas geriau atskleisti ryškiausias savo asmenybės savybes ir tokiu būdu tinkamai save reprezentuoti. Dažnai pasitaiko tokių situacijų, kuomet maloniai dvelkia net keli skirtingų rūšių kvepalai – kaip tokias atvejais žinoti, kuris aromatas labiausiai tinka būtent Jums?

Kvepalus galima suskirstyti į kelias skirtingas kategorijas – tam tikros jų savybės ir skleidžiami aromatai leidžia nusakyti, kokioms asmenybėms šie aromatai geriausiai tinka. Gėlių kvapas, rytietiški aromatai, medienos dvelksmas ar kiekviename žingsnyje lydinti gaiva – kurie kvepalai padės atskleisti ryškiausias Jūsų charakterio savybes?

Moterų dėmesį dažniausiai patraukia romantika dvelkiantys gėlių aromatai. Tokie kvepalai moterims – nesenstanti klasika, kuri gali tikti visoms dailiosios lyties atstovėms, norinčioms pabrėžti savo moteriškumą ir švelnumą. Gėlių aromatus dažniausiai renkasi bendravimą mėgstančios asmenybės, kurios nėra linkusios išsišokti ir kur kas labiau nei nuotykius vertina tikrąsias savybes – pasitikėjimą ir ištikimybę. Vis dėlto, tai nereiškia, jog esate nuobodūs – dėka savo kūrybiškumo net ir kasdienėse situacijose sugebate įžvelgti įdomių dalykų. Nors gali pasirodyti, jog tokie kvepalai tinkamiausi moterims, švelnus gėlių dvelksmas patraukia ir vyrų dėmesį.

Vis dėlto, stipriosios lyties atstovus dažniau sužavi medienos aromatas, kuris leidžia pabrėžti tvirtą charakterį ir vyriškumą. Manoma, jog tokius kvepalus renkasi savimi pasitikinčios, įvairiapusiškos asmenybės, kurios mėgsta kontroliuoti situaciją ir nevengia prisiimti atsakomybės už savo veiksmus, tad medienos aromatai gali puikiai tikti ir ryžtingoms moterims.

Tiek vyrus, tiek moteris savo išskirtiniais tonais sužavi rytietiški kvepalai, kuriuos dažniausiai renkasi išskirtinės asmenybės. Tokie aromatai yra drąsūs ir jausmingi, tad tą patį būtų galima pasakyti ir apie jų šeimininkus – rytietiškų kvapų mėgėjai nevengia ryžtingų sprendimų, tačiau taip pat daug dėmesio skiria ir tradicijų puoselėjimui.

Sunku nepataikyti pasirinkus gaivius aromatus – tokie variantai pakankamai saugūs ir neiššaukiantys, todėl dažniausiai pasirenkami tų, kurie nori jaustis gaiviai ir užtikrintai, tačiau tuo pačiu neišsiskirti iš minios. Jie yra lengvai raminantys, leidžiantys jaustis patogiai, todėl vertinantiems komfortą gaivūs kvepalai – vienas parankiausių variantų.

Šios kvepalų kategorijos – toli gražu ne viskas, ką šiuo metu galima rasti prekyboje ir Pigu.lt elektroninės parduotuvės asortimente, todėl net ir tuomet, jeigu nepavyko atpažinti savęs šiuose aprašymuose, neabejotinai pavyks atrasti aromatą, kuris padės sužibėti naujomis, ryškiomis spalvomis. Tam, kad kvepalus pavyktų pasirinkti dar paprasčiau, kviečiame perskaityti mūsų apsipirkimo gidą pavadinimu: „Kaip išsirinkti kvepalus internetu?

geriausi kvepalai, kaip išsirinkti kvepalus, kokie kvepalai man tinka, kvepalai, kvepalai internetu

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai