Now Reading
10 priežasčių kodėl turėtume gerti vaisių kokteilius?

10 priežasčių kodėl turėtume gerti vaisių kokteilius?

10 priežasčių kodėl turėtume gerti vaisių kokteilius?

Shutterstock nuotr.

Spalvingi ir skanūs trintų vaisių ir daržovių kokteiliai nepalieka abejingų. Kreminė tekstūra ir švelnus skonis – glotnučių vizitinė kortelė. Daugelio jau pamėgti vaisių kokteiliai ne tik labai gardūs, bet ir turi labai daug naudingų savybių žmogaus sveikatai.

1. Visos dienos vitaminų dozė.
Reikiamus vitaminus nelengva gauti iš maisto nenaudojant maisto papildų, tačiau į plaktuvą sudėjus daug vaisių ir daržovių – išeis tikra dienos vitaminų dozė!

2. Greita ir paprasta.
Užtruksite vos kelias minutes, kol paruošite vaisių ir daržovių kokteilį. Tai gali būti puikus patiekalas, kuomet esate labai alkani ir nespėjate pasigaminti kitokio maisto. Taip pat – tai idealus pusryčių ar užkandžio pasirinkimas.

3. Vaikai mėgsta kokteilius. Vaikams valgyti sveiką maistą ne visada lengva. Laimei, dauguma vaikų mėgsta švelnų kokteilio skonį. Jis gali būti natūraliai saldintas vaisiais ar sveikais saldikliais, pavyzdžiui, medumi, klevų sirupu ar stevia. Jūs galite net paslėpti daržovių skonį, kurių jie nemėgsta.

4. Lengvesnis svorio metimas. Yra keletas svorio metimo programų, kurios skatina keisti valgį skystuoju gėrimu. Palepinkite savo kūną skaniu ir labai skaniu kokteiliu, kuris metant svorį, gali pakeisti vieną iš jūsų patiekalų. Svoris pradės kristi, nes jūs gausite mažiau riebalų, nors kūnas bus aprūpintas visomis jam reikalingomis medžiagomis.

5. Geresnis virškinimas. Niekas nenori jausti vidurių užkietėjimo ar virškinimo sutrikimų. Sutrintas kokteilis neapkraus virškinimo trakto darbo. Tuo pačiu metu, organizmas gauna daug skaidulų, kurios padeda palaikyti gerą virškinimą.

6. Skanu. Ne paslaptis, jog sveikas maistas tikrai ne visada yra skanus. Tačiau vaisių glotnučiai nustebins skonių įvairove. Yra begalės skirtingų receptų, tad ir didžiausias gurmanas ras sau mėgstamiausią kokteilį.

7. Grožis. Pagalvokite apie spindinčią odą, plaukus ir nagus. Suteikite savo kūnui vitaminų ir mineralų, kurių reikia natūraliam grožiui puoselėti.

8. Stipri imuninė sistema. Kokteilyje esantys vitaminai sustiprins jūsų imuninę sistemą, tad artėjant rudeniui nereikės jaudintis dėl greito peršalimo.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

9. Sumažėjęs saldumynų ir nesveiko maisto noras. Mes visi neretai užsinorime kažko labai skanaus ar žalingo sveikatai. Pastovus vitaminų kiekis organizme sumažins tokį norą ir padės apsaugoti kūną nuo žalingo maisto sukeliamų padarinių.

10. Smegenų stiprinimas.
Duokite savo smegenims visus vitaminus ir maistines medžiagas, kurių reikia gerai smegenų veiklai palaikyti. Geras dėmesio išlaikymas, puiki atmintis ir psichinis stabilumas – tai ko reikia kiekvienam!

Priežasčių, kodėl naudinga gerti glotnučius yra begalės, tad šis sąrašas tikrai nėra baigtinis. „Pasirūpinkite savo ir artimųjų sveikata. Gerdami glotnučius gausite būtiną dienos vitaminų dozę ir gerą nuotaiką“, – geros savijautos linki „Vitamin day plus“.

Daugiau apie sveikus kokteilius: https://www.facebook.com/bealkoholiniaikokteiliai/

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top