Now Reading
„Emodži filmas“ vaikus ir suaugusiuosius perkels į iš proto nuo emocijų besikraustančius telefonų vidinius pasaulius

„Emodži filmas“ vaikus ir suaugusiuosius perkels į iš proto nuo emocijų besikraustančius telefonų vidinius pasaulius

„Emodži filmas“ vaikus ir suaugusiuosius perkels į iš proto nuo emocijų besikraustančius telefonų vidinius pasaulius

Į Lietuvą atkeliavusi animacinė komedija visai šeimai „Emodži filmas“, patiks ne tik mažiesiems, bet ir jų tėvams, iš rankų dažnai nepaleidžiantiems savo išmaniųjų. „Be modernių įrenginių neišgyvename nė dienos, o daugelis vaikų su jais elgiasi gerokai išmaniau, nei suaugusieji, tad nusprendėme taip pamėgtas spalvingas ikonas, vadinamas emodžiais, paversti kino žvaigždėmis ir parodyti, kaip jos išdykauja bei gyvena visiškai atskirą savo gyvenimą“, – sako režisierius bei scenaristas Tony Leondis.

Jo teigimu, juosta turėtų palikti įspūdį vis dar negalintiems pamiršti tokių animacijos šedevrų, kaip „Išvirkščias pasaulis“ ar „Ralfas griovėjas“.

Lietuvos kino teatruose emodžiai, be abejo, prabils lietuviškai ir kalbės žymių mūsų šalies aktorių balsais. „Emodži filmą“ garsino Ramūnas Cicėnas, Vytautas Rašimas, Rasa Samuolytė, Inga Norkutė, Arūnas Storpirštis, Dalia Michelevičiūtė, Ignas Gužauskas. Pats linksmiausias „vaidmuo“, taip visų mėgiamo Kakulio, atiteko Sigučiui Jačėnui.

Animacinė komedija šeimai „Emodži filmas“ pasakos apie išmaniajame telefone įsikūrusį didžiulį Tekstopolio miestą, kuriame gyvena visi paveikslėliai, naudojami susirašinėjimo programėlėse – emodži. Jų gyvenimo tikslas – būti pasirinktiems telefono naudotojo. Visi emodži turi unikalią, vienintelę išraišką, kuria didžiuojasi ir laiko didžiąja gyvenimo prasme. Visi, išskyrus vieną – Džinas, kuris gimė be specialaus filtro ir gali demonstruoti ne vieną, o daugybę emocijų. Kamuojamas švelnios šizofrenijos ir nuolat jausdamasis nenormalus, Džinas su draugeliais Hai Faiv ir Hake iškeliauja į telefono gilumas ieškoti specialaus kodo, kuris jį pataisytų ir pagaliau suteiktų normalų, save gerbiančiam emodži priderantį gyvenimą.

„Stengėmės šį filmą kurti ne tik kaip pramogą, bet ir specialią priemonę vaikų edukacijai bei tobulėjimui. Dažnai mažieji nemoka tinkamai išreikšti savo emocijų ir tuomet kyla visokios isterijos ant parduotuvių grindų. Pats tai patyriau. Psichologai yra sukūrę daugybę žaidimų, palengvinančių vaikų emocijų supratimą bei reiškimą ir šis filmas gali būti vienas jų. Mano vaikai niekuo nesiskiria nuo jūsų, tad sakau jums atvirai – tiek mažiems, tiek dideliems šis filmas bus kaip emocinės atostogos, po kurių emodžius dėliosime jau kiek kitaip“, – juokiasi vieną iš herojų originalo kalba įgarsinęs garsus pokalbių laidų vedėjas Jamesas Cordenas.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Emocijų pasaulyje susigaudysianti padėsianti animacinė komedija visai šeimai „Emodži filmas“ Lietuvoje rodoma nuo rugpjūčio 18 dienos.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top