Now Reading
Ieškote naujos renginio idėjos savo kolegoms ar partneriams? Išbandykite šaudymą!

Ieškote naujos renginio idėjos savo kolegoms ar partneriams? Išbandykite šaudymą!

Ieškote naujos renginio idėjos savo kolegoms ar partneriams? Išbandykite šaudymą!

Šaudymo pramogos – tai puiki proga smagiai praleisti laiką, gauti adrenalino ir įsimintinų įspūdžių dozę. Šaudymo pramogos puikiai tinka žmonėms mėgstantiems aktyvaus laisvalaikio praleidimo būdą ar tiesiog norintiems atitrūkti nuo kasdienybės. Gunstalk.lt organizuoja įmonės vakarėlius ir šventes, lojalumo ir komandos formavimo (angl. team building) renginius. Taigi į atvirą lauko šaudyklą galite atvykti kartu su savo kolektyvu, draugais ar šeima. Šaudymo pramogos tinka visiems, nes ginklai parenkami individualiai. O lauko šaudyklose galite išbandyti įvairius šaudymo būdus.

Gunstalk.lt šaudymo klubas organizuoja šias pramogas:

„Šaudymas į skrendančias lėkštutes“ – lauko šaudykloje Vilniuje galėsite išbandyti pompinius, pusiau automatinius ir klasikinius lygiavamzdžius šautuvus šaudant į lėkštutes, skrendančias skirtingais atstumais ir įvairiomis kryptimis. Mūsų dažnai klausia ar šaudant pirmą kartą įmanoma pataikyti į skriejantį taikinį?! Mes Jums galime užtikrintai atsakyti, kad ne tik įmanoma, bet ir visiškai realu. Atvykite pas mus ir įsitikinkite!

„Kulkinis šaudymas iš įvairių ginklų“ – šaudymas iš įvairių pistoletų, revolverių ar šautuvų. Šaudykloje taip pat galėsite išbandyti taktinį šaudymą iš pistoletų (šaudoma judant į statinius taikinius) bei snaiperinį šaudymą (šaudoma skirtingais atstumais iš įvairių šautuvų su optika).

Pramoga su deaktyvuotais ginklais „Pasaulio šaunamieji ginklai“ – atvyksime į Jūsų renginio vietą su kolekciniais ginklais. Supažindinsime Jus su įvairiais kulkosvaidžiais, granatsvaidžiais ir minosvaidžiais, suorganizuosime varžybas ar konkursus, o renginio pabaigoje surengsime profesionalią fotosesiją su visais ginklais.

Profesionalūs instruktoriai išaiškins visas šaudymo subtilybes, papasakos kaip elgtis su ginklais, taikytis bei pataikyti. Esant poreikiui mūsų kolektyvas pasirūpins maistu.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Aktyvus laisvalaikis su ginklais tai puikus būdas pailsėti gamtoje, pasikrauti naujos energijos ir gauti gerą adrenalino dozę. Pasinėrę į šaudymo pasaulį kartu su kolegomis patirsite neapsakomus jausmus ir visi kartu grįšite iš šaudyklos su nepamirštamais įspūdžiais.

Susidomėjote, susisiekite: 861485664 / [email protected] / www.gunstalk.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top