Komedijos „Kartą Venecijoj“ aktorė J. Gomes: sekso scena su dvigubai vyresniu B. Willisu buvo itin nesmagi

Filmuotis sekso scenose jau savaime nėra itin malonus užsiėmimas, tačiau kaip jaustis, kai tai darai su į tėvus tinkančiu vyru? Tokioje situacijoje teko atsidurti 32 metų aktorei Jessicai Gomes: veiksmo komedijoje „Kartą Venecijoj“ ji turėjo vaidinti 62-jų Bruce’o Williso meilužę ir būtent ši darbo dalis moteriai tapo pačia sudėtingiausia.

„Jam jau virš šešiasdešimties, Bruce’as yra mano tėvo amžiaus. Buvo nelengva nusiteikti sekso scenoms emociškai, tačiau toks yra aktoriaus darbas. Net ir nufilmavus scenas, pats Bruce’as paklausė, ar man situacija neatrodo keista. Vėliau drauge ilgai iš to juokėmės, nes tai tikrai nebuvo smagu“, – pasakoja J. Gomes.

Tuo tarpu pačiam B. Willisui atsidurti vienoje lovoje su gerokai jaunesne moterimi nėra jokia naujiena. Jo dabartinė žmona Emma Heming-Willis yra tik šiek tiek vyresnė už filmo partnerę.

„Kas gali geresnio nutikti vyrui, nei seksas su gerokai jaunesne, liekna ir itin išvaizdžia mergina? Jessica yra nuostabi. Neabejoju, kad daugelis varvino seilę, pamatę ją „Sports Illustrated“ viršeliuose. Kai pažinau ją asmeniškai, supratau, kad šis žmogus gražus ne tik išore. Ji – puiki pašnekovė ir itin atkakliai savo tikslų siekianti jauna moteris“, – pagyrų kolegei negailėjo B. Willisas.

Komedija, kurioje ir pamatysime minėtąją jųdviejų sekso sceną, kino teatruose pasirodys jau šį savaitgalį. „Kartą Venecijoj“ pasakos nuotaikingą istoriją apie Styvą Fordą (kurį ir vaidina B. Willisas). Jis yra šilto ir šalto gyvenime matęs, gerokai palamdytas, bet smarvės dar turintis privatus detektyvas. Vyras buitimi dalijasi su ištikimu bičiuliu – šunimi, vardu Badis, kuris vieną dieną dingsta. Detektyvas išsiaiškina, kad jį pavogė smulkūs narkotikų prekeiviai, o vėliau paaiškėja, kad naujus namus Badis rado pas vietinės gaujos lyderį Vorą (akt. Jasonas Momoa).

Šis, supratęs, kad dėl augintinio detektyvas padarys bet ką, nutaria pasinaudoti Styvo paslaugomis. Kadangi pastarasis ir pats ne iš tų, kurie labai balti ir pūkuoti, Los Andželo gatvėse netrunka užvirti tikras pragaras.

Veiksmo komedija „Kartą Venecijoj“ Lietuvos kino teatruose - nuo birželio 9 dienos.

Bruce Willis, filmai, Kartą Venecijoj, kinas, komedija, veiksmo komedija

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai