Globotinio pusryčiai: Ieškome namų pasaulio nematančiai Junai

Junos prašymą galėčiau pradėti liūdnai. Tokie tikriausiai greičiau sulaukia žmonių reakcijos ir gailesčio. Galėčiau rašyti, kiek skriaudos, išdavystės, šalčio ir ligų jai su sesėmis ir broliais šiame dar neilgame gyvenime teko patirti. Galėčiau, bet nenoriu. Nes negana to, kad ši miela šeimynėlė patyrė tiek, kiek kartais žmogus per visą savo gyvenimą nėra patyręs, jie pilni pozityvo, energijos, gėrio, šilumos ir meilės žmogui.

Taip, Juna nemato dėl ligos, kuri ja buvo negailestinga, tačiau ši šauni katytė neturi priežasčių liūdėti.

Ji žino, kad turi prisitaikyti prie gyvenimo, kitaip išgyventi bus sunku. Ji moka džiaugtis tikru, bet neišgalvotu gyvenimu. Koks jis bebūtų. Ji žino, kad tik stiprūs žvelgia į ateitį, kad į praeitį gręžiotis nevalia. Juna gyvena šiandiena, dabartimi, rytojumi, ateitimi. Juk tik ateityje gali rasti paguodą, ramybę ir viltį. Viltį, kurią Junai gali suteikti ir bet kuris iš Jūsų. Tereikia visai nedaug – kertelės Jūsų širdies ir kampelio Jūsų namų.

Juna - penkių mėnesių amžiaus, skiepyta, į naujus namus iškeliaus pažymėta mikroschema, sterilizuota. Žiūrėdami kaip ji žaidžia, laksto ir dūksta, net neįtarsite, kad ši katytė nemato ją supančio pasaulio. Nemato... Bet jaučia. Myli gyvenimą, o žmogų tiesiog dievina.

Globojama Vilniuje. Tad, jeigu žinote savo laimės receptą, esate pasiruošę surasti savo dangaus gabalėlį vardu Juna, skambinkite. Pasitarsime, patarsime, pabendrausime, o pati Juna mielai iškeliaus į tikrus namus.

Kontaktai: 860263641, [email protected]
 

auginiai, dovanojama katė, dovanojama katytė, globotinio pusryčiai, gyvūnai, gyvūnų globa, katė

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai