Į ekranus grįžta legendinis „Matricos“ tandemas K. Reevesas ir L. Fishburne'as

Pirmą kartą Keanu Reevesą ir Lawrence'ą Fishburne'ą drauge kino ekranuose matėme dar prieš 17 metų, kai jiedu suvaidino legendinėje „Matricoje“. Dabar šie du Holivudo grandai grįžta ir savo jėgas sujungia kritikų išliaupsintame kriminaliniame veiksmo trileryje „Džonas Vikas 2“.

„Galima sakyti, jog mes su Lawrence'u – vienas geriausių tandemų kino istorijoje. Jūs tik pažvelkite, kokie populiarūs tampa filmai, kuriuose pasirodome. Puikiai pažįstame vienas kitą, todėl ir ekranuose galime visiems išspardyti sėdimąsias“, – juokauja K. Reevesas. Naujausias jo filmas apie samdomą žudiką – jau Lietuvos kino teatruose.

Antroje „Džono Viko“ dalyje K. Reevesas stoja į kovą su geriausiais pasaulio žudikais. Prieš pusantrų metų stilingame keršto trileryje Holivudo žvaigždės vaidinamas Džonas Vikas nesusivaldė, chuliganams pavogus jo vintažinį „Mustangą“ ir užmušus velionės žmonos dovanotą mylimą šunį. Sutvarkęs reikalus, Džonas tenorėjo vieno: kad jam leistų ramiai gyventi toliau. Tačiau žmogui su tokiais gebėjimais ramiai gyventi tiesiog nelemta. Audringa, tamsi ir pavojinga samdomo žudiko Džono Viko praeitis sugrįžta.

„Žinote, man jau 52 metai, tikrai nebesu tokios geros formos, kaip „Matricos“ laikais, tačiau neketinu kristi į fotelį ir sėdėti prieš televizorių iki gyvenimo pabaigos. Dėl šio vaidmens sunkiai dirbau: mokiausi kovos menų, gavau nemažai traumų. Tačiau pamačius filmą ir išgirdus kino kritikų nuomonę, galiu pasidžiaugti, kad dar turiu parako. Noriu tikėti, kad man pavyko įgyvendinti visus režisieriaus Chado Stahelskio sumanymus, dabar laikas judėti pirmyn ir imtis kitų darbų. Lauksiu, kol mane pakvies vaidinti trečiojoje šios trilogijos apie Džoną Viką dalyje“, – pasakoja K. Reevesas.

Beje, įdomus faktas: minėtasis režisierius Ch. Stahelskis buvo kaskadininkas filmuojant „Matricą“.

„Dar tuomet mačiau, kaip aikštelėje dirba Keanu. Tokio susikaupimo ir atsidavimo dar reikia paieškoti. Tada sau pasakiau: jei kada įgyvendinsiu savo svajonę kurti filmus, juose būtinai vaidins ir K. Reevesas“, – juokiasi Ch. Stahelskis.

Antroji veiksmo kupino trilerio „Džonas Vikas“ dalis Lietuvos kino teatruose rodoma nuo vasario 10 dienos.

Džonas Vikas, filmai, Keanu Reevesas, kinas, Matrica, veiksmo filmai

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai