Trileryje „Auksas“ M. McConaughey bus sunku atpažinti: dėl vaidmens ryžosi kardinaliems pokyčiams

Matthew McConaughey ir Renee Zellweger yra dvi ryškiausios Holivudo žvaigždės, kurios dėl vaidmenų ryžtasi net ir ekstremaliausiems pokyčiams. Renee tai įrodė priaugusi nemažai svorio, kad tik suvaidintų Bridžitą Džouns. Tuo tarpu savo atsidavimą profesijai M. McConaughey įrodė „Dalaso klube“, kur dėl AIDS sergančio herojaus sulyso taip, kad iš raumeningo seksualaus vyro teliko kaulai ir oda. Dabar Holivudo žvaigždė grįžta vėl gerokai pakeitęs išvaizdą – draminiame trileryje „Auksas“ aktorius pasirodys priaugęs 22 kilogramus.

„Patikėkite, nors daugelis sako, jog priaugti svorio yra lengviau nei numesti, man viskas buvo atvirkščiai. Kai reikia atsikratyti antsvorio, tereikia gerai pasportuoti ir sumažinti valgių porcijas. O kai tau pasako, kad per pusmetį reiks priaugti porą dešimčių kilogramų, tenka pusryčiams valgyti mėsainius ir daug laiko gulėti prieš televizorių“, – sako pagrindinį vaidmenį juostoje suvaidinęs aktorius.

M. McConaughey atskleidė, koks buvo jo dienos meniu besiruošiant filmavimams: „Pusryčiams galėdavau sukirsti kelis sūrainius, užsigerdamas alumi, o vakarais išsikviesdavau picą į namus. Tikrai labai atsipalaidavau. Jaučiausi storas ir laimingas. Galima sakyti, tai buvo laimingiausios mano gyvenimo dienos, bet už šį sakinį mane pribaigs žmona. Jai nelabai patiko lovoje šalia gulintis ir raugiojantis vyras“.

Tačiau tie šeši menesiai, per kuriuos M. McConaughey ruošėsi vaidmeniui, labai patiko trims jo atžaloms. Vaikai tėtį net praminė „Šauniuoju kapitonu“, nes galėjo kartu valgyti picas, daug laiko leido namie ir lydėjo juos į mokyklą bei būrelius.

Tačiau jei aštuonerių Levi, septynerių Vida ir ketverių Livingstonas pamatys tėtį filme „Auksas“, greičiausiai jo nepažins. Aktorius čia ne tik priaugęs 22 kilogramus svorio, bet ir gerokai praplikęs.

M. McConaughey juostoje vaidina Kenį Velsą – naudingųjų iškasenų ieškotoją, patekusį į absoliutų nesėkmių ruožą. Nuo naudos senokai nebenešančio Kenio vienas po kito nusisuka visi jo investuotojai.

Griebdamasis paskutinio šiaudo, Velsas išvyksta į Indonezijos džiungles, kuriose jam pagaliau nusišypso sėkmė. Kartu su pažįstamu geologu Maiklu (akt. Edgaras Ramírezas) Kenis aptinka aukso telkinį, kuris, panašu, gali būti didžiausias žmonijos istorijoje. Pasklidus gandui, aukso ima gvieštis visi, kas netingi – pradedant vietos kariuomene, baigiant Volstryto rykliais. Tačiau didžiausia staigmena jų visų dar laukia prieš akis.

Intriguojančio siužeto nuotykių juosta „Auksas“ - Lietuvos kino teatruose nuo vasario 2 dienos.

auksas, filmai, kinas, Matthew McConaughey, trileris

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai