Globotinio pusryčiai: mieloji Šeila

Jaunutė, be galo graži ir mylinti žmogų. Priešingai nei daugelis katinų, mėgsta būti ant rankų, svarbu šalia jausti žmogų, jo šilumą ir pasitikėjimą. Šeila šiuo metu negauna pakankamai žmogaus dėmesio, nes gyvena vet. klinikos stacionare. Jai atliktos visos reikiamos procedūros: nukirminimas, kailiuko parazitų naikinimas, sterilizuota jau anksčiau.

Negalime sveikos katytės iki begalybės laikyti stacionare, kai turime gausų būrį ligonių, kurių gydymas kainuoja ne dešimtimis, bet šimtais eurų. Todėl labai prašome tų, kurie turi savo namuose laisvą kampelį, o širdyje vietos gyvūnui – priglauskite. Visam ar laikinai, nesvarbu. Padėkite žengti Šeilai pirmąjį žingsnį į naują gyvenimą, be melo, be apgaulių, be išdavysčių. O mes Jums padėsime. Globėjus, jeigu tik jie išreikš pageidavimą, aprūpinsime visu kuo, kas reikalinga globai. O nusprendusiems katytei padovanoti savo namus pažadame, kad paskiepysime ir pažymėsime mikroschema organizacijos lėšomis.



Tad Jums dabar belieka tik rimtai pasvarstyti ir nuspręsti. Jeigu norėsite su mumis pasitarti, jeigu Jums kilo papildomų klausimų ar tiesiog norite pasakyti, kad Šeilai suteiksite prieglobstį, skambinkite arba rašykite 860263641, [email protected]. Vilnius.
 

auginiai, dovanojama katė, dovanojama katytė, globotinio pusryčiai, gyvūnai, gyvūnų globa, katė

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai