Now Reading
Globotinio pusryčiai: gimęs mylėti, bet priverstas kentėti. Vasia ieško namų

Globotinio pusryčiai: gimęs mylėti, bet priverstas kentėti. Vasia ieško namų

Globotinio pusryčiai: gimęs mylėti

Vasia nėra tas gražuolis veislinis katinas, dėl kurio alpsta visi „veislės“ mylėtojai. Eilinis rainas lietuviškas katinas… Bet mes labai pabandysime atrasti žmogų, kuris nesivaiko madų, kuris augintiniu prieš draugus puikuojasi dėl to, kad jį myli, o ne todėl, kad tokia ar kitokia veislė dabar kaip tik „ant bangos“.

Katinėlis kaip ir turi šeimininkus, tik šeimininkais juos pavadinti labai sunku. Neprižiūrėtas, nemylimas, nereikalingas, nuolat matomas prie parduotuvės ieškantis užuovėjos, prašinėjantis meilės ir maisto pas žmones… Ar toks turėtų būti gyvūno gyvenimas? Klausimas retorinis, atsakymo į jį nesitikime, bet labai norime padėti tam, kuriam be žmogaus pagalbos neišgyventi. Be galo skaudu ir gaila, kad gimęs mylėti, jis priverstas taip kentėti…

Artėja šalčiai… bijome, pergyvename dėl katinėlio, kad nesušaltų, nesusirgtų, galų gale, kad kas nenuskriaustų, nes paskutiniu metu Vasia vis veržiasi į prekybos centro vidų sušilti. Daugeliui toks jo elgesys nepatinka, todėl tik laiko klausimas kada ir kas nuskriaus šį meilų, ramų ir nuolankiai žmogaus malonės laukiantį gerietį.

Todėl labai labai visų prašome pagalvoti, gal atrasite vietelę namuose, o širdyje kertelę ir Vaskai? Jeigu negalite katinėliui suteikti namų, bent pasidalinkite jo pagalbos prašymu.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Kontaktai galintiems pagelbėti: 867434943, Skaidiškės

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top