Per filmo „Pakeleiviai“ premjerą Ch. Prattas prakalbo apie sekso scenas su J. Lawrence

Šiuo metu Holivudo žvaigždės Chrisas Prattas ir Jennifer Lawrence keliauja po pasaulį pristatinėdami naujausią savo filmą „Pakeleiviai“. Žiniasklaidoje pasirodo vis daugiau intriguojančių detalių apie juostos kūrimo užkulisius. Pavyzdžiui, Ch. Prattas paatviravo apie sekso sceną su kolege ir atskleidė, kokiomis taisyklėmis vadovaujasi, kai tenka filmuotis apsinuoginus.

„Dariau viską, kad sumažinčiau tą neapsakomą nepatogumo jausmą. Nenoriu kalbėti apie lyčių skirtumus, bet jaučiausi taip, lyg ši atsakomybė krito ant mano pečių. Pirmiausia pareikalavau, kad filmavimo aikštelėje tuo metu nebūtų nė vieno nereikalingo žmogaus. Tada atsisakėme stambių kadrų ir šiaip – visaip kaip įmanydamas stengiausi, kad Jennifer jaustųsi gerai. O keisčiausia yra tai, kad toks „seksas“ realiame gyvenime visiškai neseksualus“, – juokiasi aktorius.

Beje, jis taip stengėsi dėl to, kad J. Lawrence tai buvo pirmoji sekso scena prieš kameras. Ch. Prattas taip pat paatviravo, kokių taisyklių laikosi filmuodamasis intymiais momentais.

„Ne, jūs tikrai neišvysite mano Johno Stewarto. Tačiau mano sėdimąją žiūrovai vis tik išvys. Esu griežtai nustatęs ribas, ką galiu daryti ir ko ne prieš kameras. Kviečiantys mane į savo filmus režisieriai būna iš anksto susipažinę su kontraktu, o ten viskas surašyta juodu ant balto“, – sako pagrindinė filmo „Pakeleiviai“ žvaigždė.

Kinomanų itin laukiamas trileris pasakos fantastinę istoriją apie tai, kaip erdvėlaivis į tolimą planetą gabena daugiau nei penkis tūkstančius žmonių, pasiryžusių pradėti naują gyvenimą toli nuo gimtosios Žemės. Kadangi kelionė tolima, visi keleiviai užšaldyti specialiose miego kamerose ir bus atgaivinti tik erdvėlaiviui priartėjus prie tikslo. Tačiau nenumatytas netikėtumas sužadina dvi miego kameras ir jų keleiviai atsibunda, likus 90-čiai metų iki skrydžio pabaigos. Tai – J. Lawrence ir Ch. Pratto herojai.

Įtempto kosminio trilerio „Pakeleiviai“ Lietuvoje – nuo gruodžio 30 d.

Chrisas Prattas, filmas, Jennifer Lawrence, kinas, Pakeleiviai

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai