Pasirodė ilgai lauktas naujausios „Žmogus-voras“ dalies anonsas: susipažinkite su nauja meile ir netikėtu priešu (video)

Kitų metų vasarą kino teatruose pasirodys filmas „Žmogus-voras: grįžimas namo“. Itin komiksų mėgėjų laukiamoje juostoje pagrindinį Pyterio Parkerio vaidmenį atliks Tomas Hollandas, skelbiama, jog drauge su juo pamatysime ir Robertą Downey Jr., Michaelą Keatoną, Marisą Tomei bei kitas Holivudo žvaigždes. Šiandien frančizės kūrėjai pristato ilgai lauktą anonsą, kuriame galime išvysti ne tik naująjį Žmogų-vorą, bet ir naująją jo meilę bei daug intriguojančio veiksmo.

Įdomiausia tai, jog naujausioje dalyje Pyteris Parkeris randa naują meilę Liz, kurią vaidins supermodelis Laura Harrier. Tačiau jausmams bei pasimatymams daug laiko „Žmogus-voras“ neturės. Jo tyko didžiulis priešas – M. Keatono įkūnyjamas baisūnas Vulture.

Pirmąkart T. Hollandą Pyterio Parkerio vaidmenyje pamatėme filme „Kapitonas Amerika. Civilinis karas“. Naujoji „Žmogaus-voro“ dalis tęs istoriją ir pasakos apie tai, kaip Pyteris grįžta namo ir apsigyvena pas tetą May. Jį prižiūri mentoriumi tapęs Tony Starkas. Vaikinas bando gyventi įprastą gyvenimą, tačiau čia pasirodo pavojingas priešas, su kuriuo jam teks susigrumti.

„Tai pasakojimas apie penkiolikmetį, kuriam teko užduotis išgelbėti miestą. Intriguoja pats faktas, kad moksleivis nežino, ką daryti su savo supergaliomis“, – sako T. Hollandas.

20-metis aktorius pasirašė kontraktą, kuris garantuoja, jog „Žmogų-vorą“ jis vaidins juostoje „Žmogus-voras: grįžimas namo“ ir dar dviejuose tęsiniuose.

„Žmogus-voras: grįžimas namo“ – jau kitų metų vasarą!
 

filmai, kinas, spiderman, veiksmo filmai, žmogus voras, Žmogus-voras

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai