„Firmos kalėdinis balius“ parodys, kaip švęsti, kad visi užskaitytų

Tuo metu, kai daugelis dar tik planuoja darbinius kalėdinius vakarėlius, į kino teatrus atkeliauja komedija, parodysianti, kaip viena JAV firma jį jau atšventė. Vakarėlių kokybės kartelė pakelta išties aukštai: darbuotojų noras buvo atšvęsti taip, kad visi užskaitytų. Tačiau ar tikrai bus tokių, kurie ryte norės visa tai prisiminti? N-16 ženklu pažymėtoje komedijoje „Firmos kalėdinis balius“ sutiksime „Kaip atsikratyti boso?“ žvaigždes Jennifer Aniston, Jasoną Batemaną ir kitus puikiai pažįstamus Holivudo veidus.

„Neslėpsiu, sudalyvauti tokiame vakarėlyje realiame gyvenime – tikra svajonė. Niekad nesu taip paleidęs vadžių, bet suprantu, kad sunkiai penkias dienas per savaitę biuruose dirbantys žmonės tikrai nori pasileisti plaukus. Ir kai taip nutinka, finišas būna neprognozuojamas. Apie tai ir filmas. Tik, žinoma, su daug daugiau juokingesnių istorijų, nei būna iš tikrųjų“, – juokiasi J. Batemanas.

Jam pritaria ir J. Aniston: „Na, tikrai, situacijų bus labai kurioziškų, bet, kitaip nei Jasonas, aš atsidurti tokiame balagane nenorėčiau. Matyt todėl filmo kūrėjai man ir parinko labiau tinkantį, griežtos vadovės, vaidmenį“.

J. Aniston herojė – sėkminga verslininkė, kuriai nervus gadina tik jos jaunesnis brolis – „atsipūtęs“ bičas, kuriam gyvenime svarbiausia – gerai pasilinksminti. Iš geros širdies paskyrusi Klėjų vadovauti vienam iš kompanijos padalinių, Kerolė nebegali toliau taikstytis su to padalinio nešamais nuostoliais nusprendžia jį uždaryti.

Tačiau Klėjus turi kitų planų. Vaikinas ryžtasi surengti kalėdinį firmos vakarėlį, kurio tikslas – sudominti potencialius investuotojus, kad šie nupirktų padalinį. Vyrukas su entuziazmu imasi organizuoti vakarėlį, pakeisiantį visų jame dalyvausiančiųjų likimus ir įeisiantį į istoriją.

Žinoma, vakarėlio kontrolė jau po pirmosios valandos ima slysti iš Klėjaus rankų. Jo sustabdyti nebepajėgia netgi netikėtai atvykusi Kerolė. Apimta siaubo, ji tegali stebėti, kaip kalėdinis firmos balius virsta Apokalipsės vertu „tūsu“, kuris tikrai įeis į istoriją...

Ar išdegs Klėjaus planas? Kuo baigsis vakarėlis? Visa tai pamatysime komedijoje „Firmos kalėdinis balius“ kino teatruose - nuo gruodžio 9 dienos.

filmai, Firmos kalėdinis balius, Jennifer Aniston, kinas, komedija

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai