Parfumerija, kosmetika internetu ir ne tik

Kiekviena save gerbianti ir mylinti moteris nuo pačių seniausių laikų randa būdų, kaip paryškinti savo natūralų grožį. Parfumerija, kosmetika internetu šiandien parduodama milžiniškais kiekiais, o ką jau kalbėti apie specializuotas kosmetikos parduotuves prekybos centruose. Anksčiau besirinkdamos geriausią kosmetiką sau moterys remdavosi vienos kitų patarimais, patirtimi, tuo tarpu šiandien virtualioje erdvėje bei spaudoje gausu blog‘ų, kosmetikos priemonių apžvalgų, mados specialistų patarimų.

Artėjant didžiosioms metų šventės parfumerijos bei kosmetikos pardavimai ženkliai išauga. Tą patvirtina ir internetinio prekybos portalo pigu.lt komandos nariai. Kvepalai, kvepalų rinkiniai vyrams ir moterims, kosmetika vaikams, mamoms, speciali kosmetika, skirta meilės žaidimams suaugusiems, įvairūs kosmetikos rinkiniai – tai, kas dažniausiai atsiduria virtualiuose pirkėjų krepšeliuose. Dažniausiai apsipirkinėjimą internetu renkasi tie pirkėjai, kurie jau puikiai žino, ko jiems reikia, tie, kurie siekia sutaupyti tiek laiko, tiek pinigų. Net ir nežinantiems, kokį kvapą rinktis, šiandieninė internetinių parfumerijos parduotuvių aplinka labai palanki – čia pateikiami išsamūs aprašymai, prekės savybės, palyginimai su kitokiomis panašiomis prekėmis. Specialistai džiaugiasi, kad prekyba internetu auga, o internetinių prekybos platformų populiarumą puikiai iliustruoja lankomumo rodikliai prieš didžiąsias metų šventes.

Kiek metų jau prekiaujame internete?

Elektroninė prekyba pasaulyje skaičiuoja jau ne vieną dešimtmetį.  Mūsų šalyje tokia prekyba dar ganėtinai jauna – neseniai šventė 15 m. jubiliejų. Vertinti – daug tai ar mažai – galima iš įvairių perspektyvų, tačiau akivaizdu, kad per tuos 15 m. stipriai patobulėjome. Nors šiandien Lietuvoje elektroninėje erdvėje žmonės dar neperka tiek, kiek, pavyzdžiui, vakarinėje Europos dalyje arba Amerikoje, tačiau konkurencija tarp  elektroninių parduotuvių sparčiai auga. Iki 2013 m., kada elektroninė prekyba Lietuvoje šventė savo jubiliejų, buvo įkurta daugiau nei 300 elektroninių parduotuvių. Šiandien, ko gero, tas skaičius yra gerokai padidėjęs ir auga kasdien. Virtuali erdvė puikiai tinka naujo verslo platformoms, ji lengvai keičiama, rekonstruojama, yra lankstesnė. Šiais laikais žmonės daug savarankiškesni, todėl vertina galimybę rinktis patiems, lyginti prekių kainas su kitais konkurentų puslapiais, be didelių konsultantų įsikišimų.

Parfumerija, kosmetika internetu parduodama daugelyje prekybos platformų. Taip pat populiari prekyba drabužiais, sportui skirtomis priemonėmis, tekstilės gaminiais, dovanomis, paslaugomis. Džiugu, kad Lietuvoje pamažu populiarėja internetinės maisto produktų parduotuvės. Specialistai teigia, kad tai siejasi ne tik su spartėjančiu gyvenimo ritmu, bet ir su puikiai vartotoją ginančių institucijų garantijomis. Žmonės ieško patogumo, paprastumo, turėdami kelias valandas vakarais po darbo mieliau jas nori praleisti su šeimos nariais, bet stovėti prekybos centrų kasose.

Gyvename tokiais laikais, kada esame priversti naudotis visomis naujausiomis technologijomis, antraip sudarytume barjerus savo gyvenimo ritmui. Artėjant šventiniam laikotarpiui linkime pasirinkti patogiausią apsipirkimo būdą. Akivaizdu, kad įsigytos kalėdinės dovanos, drabužiai, parfumerija, kosmetika internetu tikrai taupys jūsų brangaus laiko resursus.

apsipirkimas internete, apsipirkimas internetu, internetinė prekyba, kosmetika internetu, parfumerija internetu

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai