Now Reading
Orai: po šiltos ir saulėtos savaitės pradžios – permainos

Orai: po šiltos ir saulėtos savaitės pradžios – permainos

Orai: po šiltos ir saulėtos savaitės pradžios – permainos

Savaitės pradžia pradžiugins saulėtais orais. Pirmadienis bus šiltas, tačiau nuo antradienio temperatūra mažės ir ryto metu vietomis jau galimos silpnos šalnos. Antroje savaitės pusėje giedrą dangų vėl paslėps debesys, į šalį plūs vėsus oras.

Pirmadienis numatomas saulėtas ir ganėtinai šiltas. Tik pietų krypties draugiškai nusiteikęs nebus. Vilniaus ir Kauno apylinkėse debesys palengva sklaidysis ir dieną nušvis saulė, bus apie 7–9 laipsnius šilumos. Šiauliuose numatomas mažas debesuotumas, temperatūra sieks 6–8 laipsnius šilumos. Pajūryje diena bus saulėta, tačiau vakarėjant gūsingas vėjas atneš debesis. Termometrai fiksuos 8–10 laipsnių šilumos.

Antradienį vėl lepins saulės spinduliai, pūs neramus pietų vėjas. Tačiau šilumos bus mažiau, o rytinėje šalies dalyje auštant jau gali būti ir apie nulį. Vilniuje ir Kaune visą parą bus giedra. Nakties ir ryto metu Vilniuje temperatūra svyruos tarp 0–2 laipsnių šilumos, tuo tarpu Kaune bus apie 3–4 laipsnius šilumos. Dieną termometrai fiksuos 5–6 laipsnius. Šiauliuose pirmoji paros pusė bus giedra, vyraus 3–4 laipsnių temperatūra. Įdienojus saulės spinduliai orą sušildys iki 5–6 laipsnių. Pajūryje numatomas skaidrus dangus, bus apie 7–9 laipsnius šilumos.

Pirmoje trečiadienio pusėje bus giedra, vietomis spustels šaltukas. Po pietų daug kur dangus apsiniauks. Vilniaus ir Kauno apylinkėse nakties ir ryto dangus bus skaidrus. Vilniuje atvės iki –1–0 laipsnių, o Kaune bus apie 1–3 laipsnius šilumos. Įdienojus pamažu rinksis debesys, temperatūra kils iki 3–6 laipsnių. Šiauliuose, pirmoje paros pusėje, termometrai fiksuos 2–3 laipsnius šilumos. Dienos metu numatomas nedidelis debesuotumas, bus apie 4–6 laipsnius šilumos. Pajūryje oras šils iki 6–7 laipsnių. Naktį ir ryte danguje sukinėsis maži debesys, kurie įdienojus išaugs.

Ketvirtadienis bus niūrus, vietomis trumpai palis. Pūs ramesnis pietvakarių, vakarų krypties vėjas. Vilniaus ir Kauno apylinkėse visą parą numatomas gausus debesuotumas. Naktį ir ryte bus apie 2–4, dieną apie 5–7 laipsnius šilumos. Šiauliuose temperatūra sieks 5–6 laipsnius šilumos, protarpiais dulksnos lietus. Pajūryje vyraus 7–8 laipsnių temperatūra, dangų gaubs debesys.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Penktadienį į šalį veršis kur kas šaltesni orai, pasisuks žvarbus šiaurės rytų vėjas. Vilniuje ir Kaune, nakties ir ryto metu, termometrai fiksuos 3–5 laipsnius šilumos, galimas nedidelis lietus. Dieną teliks vos 1–2 laipsniai šilumos, o vakarėjant jau gnybs šaltukas. Šiauliuose numatomas apniukęs dangus, temperatūra svyruos nuo –1 laipsnio šalčio iki 1 laipsnio šilumos. Pajūryje, nakties ir ryto metu, bus apie 1–2 laipsnius šilumos. Dieną vyraus gausus debesuotumas, temperatūra svyruos tarp 0–1 laipsnio šilumos.

Remiantis www.gismeteo.lt orų prognozėmis, savaitgalį sustiprės vėjas. Šeštadienis bus vėsesnis ir sausesnis, o sekmadienis numatomas šiltesnis, bet drėgnesnis.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top