Atlikėjas MEANDI pristato kartu su JAV prodiuseriu sukurtą dainą bei muzikinį klipą „Angel Juice“

Iliustracijos autorius MEANDI

Prieš daugiau nei metus Lietuvos hiphopo scenoje pasirodęs atlikėjas MEANDI klausytojams ir repo muzikos gerbėjams pristato naujausią savo kūrinį ir jo muzikinį klipą „Angel Juice“. Daina sukurta bendradarbiaujant su žymiu JAV muzikos prodiuseriu „Juice Bangers“.

„Ši daina geriausiai atskleidžia mano siekį – suteikti klausytojams laimės pojūtį, įnešti į jų gyvenimą ryškesnių spalvų bei atspalvių. „Angel Juice“ – tai pozityvi energija ir teigiamos emocijos“,– kūrinio reikšmę aiškina MEANDI.

2015 m. menų fabriko „Loftas“ organizuotame jaunųjų grupių konkurse dalyvavęs ir prizininku tapęs atlikėjas džiaugiasi ne tik išleista daina, bet ir nauja kūrybine partneryste.

„Su Misisipėje gyvenančiu „Juice Bangers“ dalintis idėjomis ir kurti pradėjome vasarą. Išgirdęs mano muziką socialiniame tinkle „Soundcloud“, prodiuseris susisiekė su manimi ir pasiūlė įrašyti bendrą dainą. Didžiuojuosi, kad kartu su prestižinius „Grammy“ apdovanojimus pelniusiais muzikantais dirbantis kūrėjas įvertino mano veiklą“,– džiaugiasi reperis.

Atlikėjas pasakoja, jog sukūręs „Angel Juice“ suprato, jog ši daina privalės turėti ir vaizdo klipą.

„Septynis mėnesius filmuotos medžiagos rezultatas – dinamiškas, ryškus ir pozityvus muzikinis klipas. Mano tikslas – kad kiekvienas jo kadras žiūrovams keltų šypseną“, – sako MEANDI.
 
Pavasarį debiutinį albumą „Yellow“ planuojantis išleisti atlikėjas dainą „Angel Juice“ skiria visiems, kurie pasaulį mato spalvotą ir šviesų.

hiphopas, Meandi, muzika, muzikiniai klipai

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai