„Lietuvos MC Battle 2016“: 16 reperių varžysis menų fabriko „Loftas“ scenoje

Ar pasiilgote reperių kovų 1 prieš 1? Kasmetinis „Lietuvos MC Battle“ grįžta į legendinę menų fabriko „Loftas“ sceną. 16 MC jau pasiruošę įveikti savo priešininkus kandžių ir aštrių žodžių lavina.

Daugybę metų vykstantis kasmetinis hip-hop kultūros renginys visus kviečia lapkričio 25 d. palaikyti savo favoritus šūksniais ir pagerinti „Lofto“ garso lygio rekordą. Čia išaiškės naujasis čempionas, kuris sulauks daugiausiai palankių vertinimų iš vakaro komisijos bei publikos.

Šį kartą finale varžysis šešiolika dalyvių. Aštuoniems jų vardiniai kvietimai dalyvauti finale buvo įteikti dar vasarą vykusiame „Mc Battle Summer“ renginyje. Kiti aštuoni reperiai yra kviestiniai – kai kurie patyrę MC kovų dalyviai, kai kurie puikūs atlikėjai. Kuri stovykla pasirodys stipriau ir kaip jiems seksis, paaiškės jau lnetrukus.

Pastarąjį kartą „Lietuvos MC Battle" taip pat vyko „Lofto“ scenoje, o 2015-ų metų čempionu tapo repo atlikėjas Slem. Atrankiniame 2016-ų metų vasaros etape čempionu tapo Krapshtukas, įtemptoje finalinėje kovoje nugalėjęs Regį. Dalyviams tą vakarą grojo Squared Roots leiblo įkūrėjas DJ Fingerfood.

Kas bus laimėtojai, o kam pritrūks žodžių kišenėj? Visa tai ir dar daugiau išaiškės lapkričio 25 d. sostinės menų fabrike „Loftas“.

Bilietus bus galima įsigyti renginio vietoje.

Išankstiniai bilietai.

hip hop, Lietuvos MC Battle 2016, loftas, MC Battle, renginiai, repas, reperiai

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai