Now Reading
Minecraft naujienos: specialus Xbox One valdymo pultas, pritaikymas VR akiniams ir nauji monstrai

Minecraft naujienos: specialus Xbox One valdymo pultas, pritaikymas VR akiniams ir nauji monstrai

Minecraft naujienos: specialus Xbox One valdymo pultas

Minecraft yra vienas iš populiariausių žaidimų pasaulyje kas dieną susilaukiančių daugybės dėmesio ir diskusijų visame pasaulyje. Čia randa ką veikti ir mažiausi žaidėjai ir suaugusieji. Kokios naujienos pastaruoju metu sklinda iš Minecraft kūrėjų ir platintojų (kūrėjai – Mojang, platintojai – Microsoft)? Jų yra tikrai nemažai.

Gear VR leidimas

Minecraft visada buvo ir liks tam tikras virtualus pasaulis, kur veikėjai gali vaikštinėti, statyti savo namus, dalyvauti įvairiose kovinėse misijose. Tai virtualaus pasaulio žaidimų principai. Įdomu tai, kad iki šiol nebuvo labai patogu į virtualų pasaulį įžengti be virtualiosios realybės (VR) akinių. Microsoft neseniai paskelbė, kad netrukus bus pristatyta Gera VR žaidimo leidimas skirtas Samsung Gear VR virtualiosios realybės akiniams.

Maža to, pristatomas ir specialus Xbox One belaidis valdymo pultas (kontroleris), kuris yra pritaikytas žaisti kai ant veido uždėtas VR prietaisas. Tik laiko klausimas, kada bus bendradarbiaujama ir su kitais virtualios realybės akinių gamintojais, kad daugiau žaidėjų galėtų „pasinerti“ į virtualų pasaulį ir jame apsidairyti 360 laipsnių kampu.

Priedai (mokami)

Mojang savo tinklalapyje pristato mokamus priedus (add-ons) žaidėjams, norintiems pasikeisti savo žaidimo sąsają ir gauti tam tikrų naujų veikėjų. Štai pavyzdžiui vienas iš populiariausių priedų yra kinų mitologijos personažai. Tai reiškia, kad žaidėjai gali susikurti savo kiniško stiliaus miestus su veikėjais ir gyvūnais. Dekoracijos iš tiesų įspūdingos.

Beje, kartu su šiuo atnaujinimu galima pasigaminti ir naujų blogiečių. Taip pat pristatomi ir naujų išvaizdų dizainai (skins), kurie leidžia pakeisti pasaulio vaizdą ir susikurti unikalią aplinką.

Bosai ir monstrai

Paprastai Minecraft žaidime kovojama prieš žmones, tačiau dabar jau galima susikurti savo monstrą, kuris būtų kur kas stipresnis ir galingesnis. Kova prieš tokį monstrą reikalauja daugiau pastangų ir net resursų. Monstrų sukūrimas bus prieinamas tik pažengusiems žaidėjams, kurie gali pasirinkti kaip jis atrodys, kokios stiprumo ir galios bus. Tai atveria dar daugiau galimybių Minecraft kubelių pasaulyje.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Beje, be monstrų galima susikurti ir naminius gyvūnus, pavyzdžiui, lamas.

Neseniai vyko Minecrafto fanų renginys MINECON 2016, kuriame ir buvo pristatytos įvairios naujovės, pasiūlyta naujų paslaugų. Šis žaidimas yra laikomas vienu populiariausių pasaulyje, o Microsoft deda daug pajėgų, kad jis toks ir išliktų. Žaidimas buvo nupirktas 2014 metais už 2,5 milijardo JAV dolerių. Matomai jis vertas tokių pinigų, nes patys žaidėjai jam suteikia labai aukštus reitingus. 2016 metų birželio mėnesio duomenimis, Minecraft pardavimai buvo 104 milijonai kopijų. Kai Microsoft nusipirko šį žaidimą ir paleido per Xbox Live tarnybą, per pirmą valandą buvo parduota 400 000 kopijų. Tai rekordas, kurio dar niekas nepakeitė.

Xbox One žaidimų konsolė yra taip pat pritaikyta žaisti Minecraft žaidimą, tad dabar galima žaisti ne tik asmeniniame kompiuteryje, bet ir per televizorių.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top