Now Reading
„Vaikų svajonės“ įgauna pagreitį: daugiau nei pusė dovanų jau pasirinktos

„Vaikų svajonės“ įgauna pagreitį: daugiau nei pusė dovanų jau pasirinktos

„Vaikų svajonės“ įgauna pagreitį: daugiau nei pusė dovanų jau pasirinktos

Jau septintus metus vykstančioje akcijoje „Vaikų svajonės“ šiemet mažųjų Kalėdiniai norai pildomi itin aktyviai. Iš beveik 4 tūkst. pateiktų svajonių 68 proc. jų – jau pasirinktos įgyvendinti. Vis dėlto vaikų, laukiančių savo svajonės išpildymo, vis dar yra, ir laukiama dar didelio jų gausėjimo – tikimasi, kad šiemet projekte bus kviečiama padovanoti per 10 tūkst. dovanų.

„Labai džiaugiamės didele projekto sėkme ir žmonių geranoriškumu. Šiandienos rezultatai – itin puikūs, vis dėlto Kalėdos dar toli, tad manome, kad ne tik dovanojančiųjų, bet ir dovanų laukiančiųjų vaikų skaičius dar augs. Nors kol kas Kalėdų dvasią pajusti dar sunku, visi gyvename rudeniškomis nuotaikomis, tačiau kuo anksčiau pasirūpinsime dovanomis mažiesiems, tuo galėsime būti ramesni, kad jos vaikus pasieks laiku. Juk prasidedant šventiniam laikotarpiui ir dovaną nupirkti, ir ją nusiųsti, nepaisant to, kad turime patikimus siuntų partnerius, darosi vis sunkiau“, – sako projekto „Vaikų svajonės“ vadovas Julius Gregorauskas.

Nuo 2010-ųjų vykstanti socialinė iniciatyva kasmet auga, tad siekiant dar labiau palengvinti svajonių įgyvendinimą prieš kelerius metus prie projekto prisijungė siuntų bendrovė „DPD Lietuva“. Įmonė suteikia nemokamo siuntimo per „Pickup“ siuntų taškus paslaugą visiems įgyvendinantiesiems vaikų svajones.

„Džiaugiamės galėdami prisidėti prie puikios iniciatyvos ir palengvinti svajonių kelią iki vaikų. Tikime, kad nemokamas dovanų siuntimas paskatina daugiau žmonių imtis vaikų svajonių įgyvendinimo, tad jau ne pirmus metus tęsiame šią partnerystę ir linkime kartu kurti džiaugsmą sunkiau gyvenantiems vaikams. Be to, norime paraginti pildyti vaikų svajones nelaukiant Kalėdų įkarščio – taip galėsite būti tikri, kad dovanos mažuosius pasieks laiku“, – sako „DPD Lietuva“ pardavimų ir rinkodaros vadovas Baltijos šalims Gabrielius Bilevičius.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Pasak G. Bilevičiaus, pernai per DPD „Pickup“ siuntų taškus buvo pristatyta apie 2500 dovanų, tikimasi, kad šiemet pavyks nuvežti džiugių Kalėdinių akimirkų dar didesniam skaičiui mažųjų.

Projektas „Vaikų svajonės“ vyks iki pat šv. Kalėdų, dovanas per „Pickup“ siuntų taškus reikėtų išsiųsti iki gruodžio 14 d. – tuomet jos vaikus pasieks dar iki švenčių. Į kartonines dėžes supakuotas svajones reikia pristatyti į bet kurį iš 76 siuntų taškų, įsikūrusių tiek didžiuosiuose, tiek ir mažesniuose miesteliuose.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top