Viename romantiškiausių šių metų filme „Kalifornijos svajos” uždainuos R. Goslingas ir E. Stone

Į kino teatrus gruodžio pradžioje atkeliauja viena romantiškiausių šių metų juostų – „Kalifornijos svajos“ (La La Land), kuriai jau dabar žadamas labiausiai trokštamas kino pasaulio apdovanojimas „Oskaras“. Kas gali būti gražiau už kitokią, šiek tiek šiame pasaulyje nepritampančių žmonių meilę? O jei dar juos ekrane įkūnyja Ryanas Goslingas ir Emma Stone?

Tai – kone tobulas kokteilis romantinių komedijų gerbėjams ir tas kokteilis bus patiektas jau visai netrukus. Beje, pastarąjį kartą šią porą kartu galėjome išvysti 2012 m. komedijoje „Kvaila, beprotiška meilė“.

„O, taip, manau, kad pasirodymas romantinėje dramoje „Kalifornijos svajos“ buvo mano svajonių vaidmuo. Muzikalus, gražių moterų apsupty. Ko dar gali norėti aktorius? Todėl kai tik man pasiūlė, nedvejodamas sutikau. Ir tikrame gyvenime esu kiek keistas, nepritampantis. Todėl suvaidinti džiazo atlikėją, kurio niekas nesupranta nebuvo sudėtinga“, – juokiasi 35-erių R. Goslingas.

Jam antrina ir 27 metų filmo partnerė E. Stone: „Nuo pat mažens buvau kitokia, visi, net ir tėvai mane vadino keistuole. Vaidinti su savo sielos draugu – tikra svajonė. Nors visi, sėdintys kino teatruose, matys Mijos ir Sebastijano istoriją, galiu drąsiai pasakyti , kad toje istorijoje – labai didelė dalis manęs ir Ryano“.

„Kalifornijos svajos“ pasakos apie Miją (akt. E. Stone), kuri dievina senuosius Holivudo filmus ir trokšta tapti aktore. Tačiau dabartiniame tų pačių tikslų siekiančių žmonių perpildytame Los Andžele tai nėra taip paprasta. Kol kas Mija pasiekė tik tiek, kad aptarnauja žvaigždes vienos kino studijos kavinėje. Su panašiomis problemomis susiduria ir jaunas džiazo pianistas Sebastijanas (akt. R. Goslingas). Vaikinas svajoja atidaryti savo muzikos klubą, tačiau tam reikia didelių pinigų, tad muzikantas vakarais uždarbiauja kitiems priklausančiuose baruose.

Romantiški ir senaisiais idealais besivadovaujantys jaunuoliai sunkiai pritampa dabartiniame pinigų valdomame pasaulyje. Tačiau jų naivumas ir nesuvaidintas nuoširdumas pagaliau pastūmėja juos vienas kitam į glėbį. Ar kartu jie sugebės atsilaikyti prieš materialaus pasaulio pagundas, ar žiauri realybė juos vis tik nugalės?

Tai sužinosime jau gruodžio 9 dieną, kai į kino teatrus atkeliaus romantinė juosta „Kalifornijos svajos“. Čia pamatysime dainuojančius R. Goslingą ir E. Stone.

Emma Stone, filmai, Kalifornijos svajos, kinas, La La Land, romantika, romantiniai filmai, Ryan Gosling

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai