5 nemokami Xbox One žaidimai

Niekam ne paslaptis, kad nauja konsolė Xbox One dar neturi daug profesionalių žaidimų, nes buvo išleista tik šiais metais. O ir kiekvienas žaidimas šiai 4K raišką palaikančiai žaidimų konsolei kainuoja ne po eurą. Štai naujausias žaidimas, kurio labai laukiama pasaulyje jau spalio mėnesį Gears of War 4: Ultimate Edition kainuoja 99 dolerius (88 eurus). Kitas populiarus žaidimas Halo 5: Guardians kainuoja 60 dolerių (54 eurai). Jei norite turėti bent 10 žaidimų kolekciją, teks pakloti mažiausiai 500 eurų. Tokios sumos yra įkandamos tik patiems didžiausiems Xbox One fanams.

Tiesa, visada galima žaidimą pasiskolinti iš draugo ar pažįstamo, kuris jį praėjo, tačiau tai jau pusiau legalu. Bet ką daryti, jei turite Xbox One žaidimų konsolę ir norite pažaisti naujus žaidimus nemokamai? Pasirodo, yra per 20 nemokamų Xbox One žaidimų, kuriuos galite žaisti be jokių mokesčių ir taip greičiau praleisti laiką, kol gausite tikrai rimtą žaidimą.

Hawken

Įdomus žaidimas tiems, kas nori persikūnyti į didžiulius tarpusavyje kovojančius robotus. 26 robotai – pakankamas kiekis, kad būtų galima išsirinkti savo favoritus, juos tobulinti ir patirti nemažai emocijų kariaujant su kitų robotų armija.
Galima žaisti su kitais žaidėjais internetu.

Killer Instinct

Šis žaidimas yra skirtas visiems kovų menų žaidimų mėgėjams. Tai paprasti žaidimai, kuriuose į kovą stoja vienas prieš vieną skirtingose kovos aikštelėse. Jų sugebėjimai skirtingi, judesiai skirtingi, kartais net su ginklais, tačiau šis Mortal Combat stiliaus žaidimas yra visiškai nemokamas. Aišku, yra ir mokama versija (40 dolerių).

Neverwinter

Tai klasikinis Dungeons and Dragons stiliaus žaidimas – klaidžioji po labirintus ir kariauji su nedraugiškais drakonais ir kitais žaidėjais. Žaidimas senas, tačiau pritaikytas būtent Xbox One konsolei.

Warframe

Fantastiški padarai Tenno kovoja tarpusavyje įvairiose planetose. Įdomus žaidimas visiems karinių žaidimų mėgėjams. Plius visiškai nemokamas.

Resident Evil Revelations 2 Episode One

Paprastai Resident Evil žaidimai yra mokami, tačiau vienas jų yra nemokamas. Aišku, jis neilgas, vos keli epizodai, tačiau Microsoft sukūrė ir tokią versiją, kurioje zombiai lenda be sustojimo. Tokiu būdu kelias valandas tikrai turėsite, ką veikti.

O štai ir dar keletas nemokamų žaidimų: Airmech Arena, APB Reloaded, Battle Ages, Battle Islands, DC Universe Online, Dead Or Alive 5 Last Round: Core Fighters, Doritos Crash Course, Frozen Free Fall: Snowball Fight, Game Of Thrones – Episode 1: Iron From Ice, Gems Of War, Happy Wars, Hexic HD, King’s Quest, Life Is Strange Episode 1, Magic Duels, Pinball Arcade, Pinball Fx2, Powerstar Golf, Prominence Poker, Roblox, Smite, Tales From The Borderlands – Episode 1: Zer0 Sum, World Of Tanks.

Šie žaidimai yra arba gana seni, arba nepilni, arba juose reikia kažką pirkti, todėl ir padaryti nemokami. Bet kuriuo atveju, Xbox One konsolės savininkai tikrai turės ką veikti, kol išbandys bent pusę jų. Taip pat yra skirtingų žanrų žaidimų, ne vien tik kariniai. Norintys gerai praleisti laiką ir visiškai nemokėti už žaidimus tai galės padaryti.

Deja, jų kokybė nuo mokamų žaidimų skiriasi kaip diena ir naktis, tad akivaizdu, kad tai gudrus Microsoft reklaminis triukas.

kompiuteriniai žaidimai, xbox, xbox one, Xbox One žaidimai, žaidimai, žaidimų kompiuteris

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai