Now Reading
Nauja „Amerikietiško pyrago“ kūrėjų komedija: kaip atrodo moksliukų vasara, kai jie viskam sako „taip“?

Nauja „Amerikietiško pyrago“ kūrėjų komedija: kaip atrodo moksliukų vasara, kai jie viskam sako „taip“?

Nauja „Amerikietiško pyrago“ kūrėjų komedija: kaip atrodo moksliukų vasara

1999 metais pasirodžiusi komedija „Amerikietiškas pyragas“, galima sakyti, tapo abiturientų bei studentų biblija. Savo patirtis, nuotykius bei tai, apie ką garsiai kalbėti nesinori, filme rado dažnas paauglys. Dabar šio kultinio filmo kūrėjai grįžta su nauja, ne ką mažiau pikantiška komedija „Pirmų kartų vasara“, skirta žiūrovams nuo 16-os metų.

Scenarijus artimas daugeliui jaunuolių: kiekvienoje mokykloje yra būrelis moksliukų. Gerų, tvarkingų, stropių, sąžiningų ir… šiek tiek nuobodžių vaikų. Keturi pagrindiniai šios komedijos herojai yra būtent tokie. Visus mokyklos metus jie praleido stropiai mokydamiesi, engiami kitų klasiokų ir jausdami, kad praleido kažką ganėtinai svarbaus – visą smagumą. Tad jiems reikia pasikeisti. Tam ketveriukė teturi vieną vasarą, prieš prasidedant naujiems mokslams. Jie nutaria žūt būt tapti kitokiais ir paskutinę vasarą kartu praleisti taip, kaip visuomet svajojo, tačiau neišdrįso.

Netrukus paaiškėja, kad kiekvienas iš ketveriukės turi užslėptą talentą linksmybėms. Įgavę pasitikėjimo savimi, buvę moksliukai nustebins ne tik klasiokus,bet ir pačius save.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

„Ne, mes nesityčiojame iš gerai besimokančių vaikų, tiesiog parodome, jog kiekvienas iš mūsų turi ribas. Kiekvienas nori „pasileisti plaukus“, tik ne kiekvienas išdrįsta apie tai pagalvoti. Ypač – garsiai. Todėl tikimės, kad naujoji komedija padės suprasti, jog mokslais gyvenimas nesibaigia. Moki kalti knygas atmintinai, vadinas, moki ir linksmintis. Tik pabandyk tai padaryti, pabandyk viskam pasakyti „taip“, – sako komedijos prodiuseris Nicolas Chartier, išgarsėjęs tokiais kino hitais, kaip „Dalaso klubas“ bei „Išminuotojų būrys“.

Kultinio filmo „Amerikietiškas pyragas“ kūrėjų nauja pašėlusi komedija „Pirmų kartų vasara“ Lietuvos kino teatruose – nuo rugsėjo 9 dienos.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top