Now Reading
Globotinio pusryčiai: liūdna Rudaminos Rėdos istorija

Globotinio pusryčiai: liūdna Rudaminos Rėdos istorija

Globotinio pusryčiai: liūdna Rudaminos Rėdos istorija

Rėda – jaunutė, gal poros metų amžiaus vidutinio ūgio kalytė. Miela be galo. Akys žiūri ir skrodžia kiaurai savo šiluma, atsidavimu, pasitikėjimu ir tikėjimu. Buvusi Rudaminos gyventoja. Sako, beldėsi paskutinėmis dienomis į ne vienus namus, bet jie, kaip ir širdys buvo užrakintos.

Šuniukus atsivedė kažkur krūmuose, kur keletą dienų ir pratūnojo mėgindama, nors ir nusibadavusi, bet išgyventi, kad pamaitinti keturis naujagimius. Kol kažkas, kas turi širdį ją pamatė. Ir Rėda atvažiavo į Uteną. Atvažiavo jos turtas – du juodi berniukai ir dvi mergytės – juoda ir balta juodomis dėmelėmis.

Nepaisant apverktino savo stovio Rėda turi pieno ir rūpestingai apglėbia rūpesčiu savo mažylius. Tikim, kad jie augs, užaugs, o miela ir protinga Rėda nors turėdama maitinti mažylius negalės greitai taisytis, bet po truputį taisysis. Ir tada ją pamatys tie, kurie suteiks šiltus namus ir meilę.

O dabar palaikykim kumščius. Jeigu galite priimti šeimynėlę laikinai globai į savo namus arba nupirkti jiems kokybiško maisto, skambinkite: 861232962, Utenos rajono gyvūnų mylėtojų draugija

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top