Now Reading
Orai: šventinis savaitgalis bus ypač karštas

Orai: šventinis savaitgalis bus ypač karštas

Orai: šventinis savaitgalis bus ypač karštas

Nuo ketvirtadienio iki pat savaitgalio šalį užlies įspūdingo karščio banga. Nesulauksime jokių kritulių, protarpiais danguje pasirodys tik menki debesėliai, o vėjas bus itin silpnas. Numatoma, kad savaitgalį temperatūra pakils iki 30 ir daugiau laipsnių. Tačiau tokie orai amžinai nesitęs. Jau antroje sekmadienio pusėje mus pasieks lietaus ir perkūnijos debesys, tad ateinančią savaitę bus gerokai gaiviau.

Ketvirtadienį oras bus karštas, dangus išsigiedrins ir Joninių šventės netemdys jokie lietaus debesys. Vilniaus ir Kauno apylinkėse, dieną galimas nedidelis debesuotumas. Numatomas 25–27 laipsnių karštis. Šiauliuose įdienojus oras šils iki 24–26 laipsnių, vyraus giedras dangus. Pajūryje, dienos metu, bus saulėta. Temperatūra sieks 20–22 laipsnius.

Penktadienį pūs silpnas pietų krypties vėjas, šalyje bus itin karšta. Vilniuje ir Kaune, pirmoje paros pusėje, temperatūra svyruos nuo 16 iki 22 laipsnių. Įdienojus svilins saulė, bus apie 27–29 laipsnius karščio. Šiauliuose, naktį ir ryte, bus apie 16–22 laipsnius šilumos. Dieną termometrų stulpeliai šoktels iki 26–29 laipsnių. Pajūryje visą parą vyraus giedras dangus. Čia pūs kiek smarkesnis vėjas. Nakties ir ryto metu termometrai fiksuos 18–20, įdienojus 24–25 laipsnius šilumos.

Šeštadienį oras įkais iki 30 ir daugiau laipsnių. Vakarėjant vietomis galimas trumpas lietus ir perkūnija. Vilniaus ir Kauno apylinkėse bus giedra. Nakties ir ryto metu temperatūra sieks 21–25 laipsnius šilumos. Įdienojus numatoma 31 laipsnio temperatūra. Vakare gali atgaivinti nedidelis lietus. Šiauliuose, naktį ir ryte, termometrai fiksuos 18–22 laipsnius šilumos. Dienos metu saulė orą sušildys iki 28–30 laipsnių, vėliau numatomas debesuotumas. Pajūryje vyraus skaidrus dangus. Naktį ir ryte bus apie 19–21, dieną apie 25 laipsnius šilumos.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Sekmadienį daug kur numatomi krituliai, tačiau iki kol pradės lyti šalyje bus ypač tvanku. Termometrai perkops 30 laipsnių padalą. Vilniuje ir Kaune net nakties ir ryto metu bus karšta. Temperatūra sieks 21–25 laipsnius. Dieną pamažu augs debesys, bus apie 32 laipsnius karščio. Vakarėjant numatomas lietus. Šiauliuose pirmoji paros pusė bus rami ir giedra. Termometrai fiksuos 22–25 laipsnius. Įdienojus atplauks audringi debesys: lis, griaudės perkūnija. Tačiau atvėsti neskubės – vyraus 30 laipsnių karštis. Pajūryje, naktį ir ryte bus giedra. Temperatūra svyruos tarp 21–23 laipsnių. Dieną pasipils žaibai ir lietus, bus apie 25 laipsnius karščio.

Remiantis www.gismeteo.lt orų prognozėmis, po sekmadieninio lietaus šalyje karštis atlėgs. Ateinančią savaitę pūs gaivesnis vėjas, temperatūra taip pat bus kur kas kuklesnė, o danguje dažnai supsis debesys.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top