Prabangumo viršunė – baseinas ant stogo

Jei reikėtų išskirti vieną objektą, kuris labiausiai simbolizuoja sukauptą turtą bei prabangą, tai ko gero būtų baseinas ant stogo. Nedaugelis gali leisti sau tokią prabangą – įsikurti jį ant savo namų stogo. Tačiau niekas nedraudžia aplankyti žymiausių pasaulio viešbučių, ant kurių stogų įrengti prabangūs ir patys gražiausi baseinai. Šiandein paminėsime net keturis įspūdingiausius.

Brazilija, San Paulas, baseinas ant Unique viešbučio stogo

Unique viešbučio stogas – tai unikali vieta, į kurią daugelis nori patekti vakare, kuomet miestą nuspalvina paskutiniai saulės spinduliai ar užsidega miesto žiburiai. Ant aukšto viešbučio pastato stogo įrengtas baseinas tuo pačiu yra ir puiki apžvalgos aikštelė nuo kurios atsiveria nepakartojamas milžiniško miesto vaizdas. O ir pats baseinas vertas liaupsių – čia įrengta povandeninė garso sistema, tad panėrus galima girdėti muziką – puikus būdas atsipalaiduoti.

Italija, Venecija, baseinas ant Molino Stucky Hilton viešbučio stogo

Ar baseinai gali būti populiarūs mieste ant vandens? Dar ir kaip, ypač jei baseinas yra virš Venecijos. 35 metrų aukštyje įrengtas baseinas ant stogo populiariame Venecijos viešbutyje atveria nuostabiu panoraminius vaizdus. Čia pat įsikūręs SPA centras maloniai nuteikia ir suteikia jėgų. Kas gi gali būti geriau?

JAV, New York, baseinas ant Shoho House viešbučio stogo

Vakarėlis baseine ant stogo – tokį vaizdą galima išvysti neviename amerikiečių kino filme. Ir toks laisvalaikio leidimo būdas ten išties populiarus. Ypač jei gali švęsti vietoje, tokioje kaip Soho House viešbutis. Saulės vonios, prabangus baseinas, patogūs gultai aplink baseiną ir, žinoma, nepakartojama įspūdingo miesto panorama yra kiekvieno, ne tik amerikiečio, svajonė.

Kinija, Honkongas, baseinas ant Intercontinental Hong Kong viešbučio stogo

Baseinai gali būti patys įvairiausi, tačiau ar sugebėtumėte įsivaizduoti baseiną, kurio kraštai ištirpsta horizonte? Net trys bekraščiai baseinai įkurdinti ant prabangaus viešbučio stogo. Viešbučio restoranas įvertintas Michelin žvaigždute, kiekvienas kambarys apstatytas įrenginiais, kurie daugeliui gali atrodyti tarsi iš ateities filmų, o sporto salėje vyksta nemokami užsiėmimai. Žinoma, baseinas yra populiariausia ir įspūdingiausia viešbučio vieta, nuo kurio atsiveria nuostabi didmiesčio panorama.

Kai apie baseiną belieka pasvajoti

Žinoma, visada malonu pasvarstyti kelionių gidus ar namų interjero bei eksterjero žurnalus, kuriuose puikuojasi pasakiško grožio baseinai, tačiau netrukus tenka grįžti į realybę, kurioje nėra baseino kieme. Visgi, per daug nereiktų nusiminti. Pavyzdžiui, didžiausia elektroninė parduotuvė Lietuvoje Pigu.lt siūlo nemenką pripučiamų baseinų pasirinkimą. Žinoma, tai ne baseinas vidury Niujorko, tačiau reikia pripažinti,kad net ir tokia smulkmena gali nuteikti pakiliai ir pakeisti bendrą kiemo vaizdą. O ką jau kalbėti apie tai, koks malonus jausmas apima pokštelėjus į paprastą, tačiau savą ir labai mielą baseiną karštą vasaros dieną.

baseinai ant stogo, baseinas, baseinas ant stogo, kelionės, turizmas, viešbučiai

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai