Laimės kūdikis: atostogaus nemokamai ir dar gaus už tai atlyginimą

Kauniečiui Sauliui Kromalcui ši vasara bus ypatinga. Įveikęs daugiau kaip 600 konkurentų jis gavo svajonių darbą – tapo profesionaliu atostogautoju. Visą mėnesį jis praleis keliaudamas po Lietuvos kurortus ir apsistodamas ten įsikūrusiuose viešbučiuose bei sanatorijose nemokamai išbandys įvairias jų teikiamas paslaugas.

Jam tereikės viešai pasidalinti savo patirtais įspūdžiais ir užfiksuotomis akimirkomis, o už tai jis dar gaus ir atlyginimą – 1000 eurų. Konkurso nugalėtojas mėgausis viešbučių restoranų maistu, išbandys įvairias SPA procedūras, masažus, vertins apgyvendinimo sąlygas ir aptarnavimą. Taip pat aiškinsis kokias papildomas paslaugas ir pramogas teikia Lietuvos kurortuose įsikūrę viešbučiai.

Profesionalaus atostogautojo dėmesio sulauks ne tik viešbučiai, bet ir patys kurortai. Jis apžvelgs įdomiausias, labiausiai aplankyti vertas, o kartais – gal ir nelabai žinomas, bet įdomias kurortų vietas.

„Kai net keturi mano draugai atsiuntė man konkurso nuorodą ir pasiūlė sudalyvauti, pagalvojau, kad išties galiu būti tinkamas kandidatas“, - pasakojo laisvalaikiu ir darbo reikalais daug keliaujantis marketingo specialistas.

Jaunas vyras patikino, kad kelionės – tikra jo aistra ir kartu su draugų kompanija yra išnaršęs net atokiausius šalies kampelius. Be to, dažnai rengia trumpas keliones į kaimynines valstybes ir yra aplankęs beveik visas Europos šalis.

„Yra tekę keliauti ir autostopu, ir autobusais, ir lėktuvais. Dabar su draugais daugiausia keliaujame nuosavu transportu: taip keliaudami turime daug laisvės ir galime daugiau pamatyti“, - pasakojo konkurso nugalėtojas.

O ar nebus sunku po išbandytų malonumų persijungti į darbo režimą ir papasakoti viską skaitytojams ir žiūrovams?

„Tikrai ne. Man tai bus tikras malonumas, nes kelionės yra mano laisvalaikis, o mano mėgstami darbai yra marketingo sritis ir dėstytojavimas. Matau čia daug panašumų su tuo ką turėsiu daryti pristatydamas savo įspūdžius, todėl sunku tikrai nebus“, - užtikrino pašnekovas.

Bendrą Noriunoriunoriu.lt ir Cvonline.lt rengtą konkursą S. Kromalcas laimėjo surinkęs 630 lankytojų balsų internetiniame balsavime ir pelnęs daugiausia komisijos simpatijų.

Kaip ir buvo galima tikėtis, svajonių darbą siūlęs projektas „Profesionalus atostogautojas“ sulaukė didžiulio susidomėjimo. Darbo skelbimą patrauklių atostogų pasiūlymų tinklalapyje Noriunoriunoriu.lt ir personalo atrankos bendrovės „CV Online“ interneto tinklalapyje peržiūrėjo daugiau kaip 50 tūkstančių žmonių. Buvo sulaukta daugiau kaip 600 paraiškų, iš kurių buvo atrinkta dešimt stipriausių kandidatų.

Šie turėjo sukurti savo prisistatymo video klipus ir tada iš dešimties finalininkų balsavimu Noriunoriunoriu.lt puslapyje ir komisijos vertinimais buvo išrinktas nugalėtojas.

keliones lietuvoje, kelionės po Lietuvą, laisvalaikis, Saulius Kromalcas, spa, turizmas

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai