„G&G Sindikatas“ kviečia į svarbiausią vasaros koncertą

Vytauto Dranginio nuotr.

Į miestą atvykus jau ir kalendorinei vasarai, Lietuvos hiphopo vėliavnešiai „G&G Sindikatas“ ir kultūringos vasaros mieste simbolis – Vilniaus „Vasaros terasa“ birželio devintąją kviečia burtis tradiciniam grupės vasaros renginiui.

Kartu su renginių serija „Kalnapilis Summer Selection“, terasoje pristatančia didžiausius muzikinius Lietuvos vardus, į kiemelį atvykstantis „G&G Sindikatas“ teigia, jog tai – svarbiausias vasaros koncertas Vilniuje.

„Mūsų grupė labai mėgsta ir vertina natūraliai atsiradusias, su grupe susijusias tradicijas, o viena tokių – koncertas „Vasaros terasoje“. Tai – vienas daugiausiai emocijų generuojančių renginių“, - gerų žodžių negaili Svaras.

Nors per ilgus gyvavimo metus grupė ant scenos pasirodė nesuskaičiuojamą skaičiųkartų, koncertų metu „G&G Sindikato“ vyrai vis dar atsakingai siekia stebinti save irsave klausytojus.

„Kiekvieną kartą užlipę ant scenos stengiamės, kad mums nebūtų nuobodu, nes tiktada galime sudominti žiūrovą. Nuolat stengiamės išbandyti kažką naujo, kadkiekvienas koncertas spinduliuotų savitą emociją, o kokia ji bus šįkart, nežinome net mes patys“, - sako Donciavas.

Šiuo metu albumą įrašinėjančiam, festivalių maratonui besiruošiančiam ir apie ramias vasaros atostogas net nedrįstančiam pagalvoti „G&G Sindikato“ kolektyvui, koncertas „Vasaros terasoje“ bus vienas mažiausių ir jaukiausių renginių.

„Žmonėms, kurie gerbia ir myli vieni kitus, nereikia vienas kito stebinti, jiems reikia būti kartu. Tą ir darysim. Išradingai, kaip tik jūs ir mes mokame“, - grupės gerbėjų armiją birželio devintąją išvien kelti kumščius į viršų kviečia Svaras.

Donciavas, G&G Sindikatas, hip hopas, lietuviska muzika, muzika, repas, Svaras

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai