J. Foster režisuotame trileryje „Pinigų monstras“ – įspūdingas G. Clooney ir J. Roberts tandemas

Kai vienoje patalpoje atsiranda ryškiausios Holivudo žvaigždės Jodie Foster, George’as Clooney bei Julia Roberts, pasaulį išvysta kai kas nuostabaus. Tiksliau sakant, pasaulis išvysta kai ką nuostabaus. Šio bendradarbiavimo rezultatas – įtempto siužeto trileris „Pinigų monstras“. Šį kartą J. Foster ėmėsi režisierės darbo, o didžiuosiuose ekranuose išvysime įspūdingą J. Roberts ir G. Clooney tandemą.

G. Clooney filme teko vienos sėkmingiausių visų laikų finansinės televizijos laidos vedėjo, J. Roberts – tos pačios laidos prodiuserės vaidmenys. J. Foster juostą ėmėsi kurti prieš trejus su puse metų. Čia susipina ne tik finansinių machinacijų, bet ir žmogaus desperacijos, kai bankrutuojama, temos, susiduria televizijos ir finansų pasauliai.

„Manau, kad labai svarbu apie tai kalbėti dabar, kai pinigai yra tokie svarbūs, kad dėl jų galima padaryti viską, net žinant, jog teks likusį gyvenimą praleisti nelaisvėje. Finansiniai nusikaltimai, žmonių psichologinė būsena ir turto aktualumas veda prie bedugnės,“ – sako režisierė J. Foster.

Jos nuomone, filmo „Pinigų monstras“ esmė – tapimas žmoniškais, taip pat – kaip svarbu įsiklausyti ir suprasti vienu kitus.

Juosta pasakoja istoriją apie vienos sėkmingiausių visų laikų finansinių TV laidų „Pinigų monstras“ vedėją Ly Geitsą (akt. George‘as Clooney), kuris yra užsitarnavęs „Volstryto burtininko“ pavardę.

Vieną dieną į televizijos studiją įsibrauna nepažįstamas vyras ir, grasindamas susisprogdinti, paima įkaitais visą „Pinigų monstro“ kūrybinę grupę. Netrukus tiesioginio eterio metu paaiškėja, kad, pasinaudojęs Ly Geitso patarimu investuoti į vieną įmonę, vyras prarado visas šeimos santaupas.

Desperacijos apimtas vyriškis įsitikinęs, kad laidoje žarstomi patarimai yra apgaulė, o „Pinigų monstro“ kūrėjai kartu su Volstryto finansininkais dalyvauja nusikalstamose finansinėse aferose. Tiesioginio eterio metu augančią įtampą stebi visa šalis, o laidos vedėjo ir prodiuserės bandymai įrodyti savo nekaltumą atskleidžia vis daugiau šokiruojančių detalių.

Įtempto siužeto trileris „Pinigų monstras“ - Lietuvos kino teatruose jau nuo birželio 3 dienos.

filmai, George Clooney, Jodie Foster, Julia Roberts, kinas, Pinigų monstras, trileris

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai