Now Reading
Trys žalios šviesos naujiems santykiams

Trys žalios šviesos naujiems santykiams

Trys žalios šviesos naujiems santykiams

Didžiausia ieškančių antros pusės klaida – trūkumų medžioklė ir privalumų neigimas. Turime milžinišką pasirinkimą ir lengvai nurašome potencialius partnerius, nes jiems šiek tiek pritrūksta iki mūsų idealios vizijos. Privalumų nematome, nes jų neieškome.

Pažinčių svetainės flirtas.lt ekspertas dalinasi patarimais, ko ieškoti potencialioje antroje pusėje.

„Jei žmogus neturi trūkumų, tai geras ženklas, bet nepakankamai geras, kad pradėtumėte su juo santykius. Paprastas žmogiškas padorumas ir sveikas protas nėra pakankamos savybės Jūsų partneriui. Jis privalo turėti teigiamų savybių, kurios jį išskirtų iš kitų. Kreipdami dėmesį į jas sutaupysite daug daugiau laiko nei koncentruodamiesi į ydas“, – sako flirtas.lt ekspertas Marius Petrauskas.

Pasak jo, jei potencialioje antroje pusėje rasite šias tris savybes, sukluskite – santykiams su šiuo žmogumi jau dega trys žalios šviesos.

Moka kalbėti apie jausmus.
Šis žmogus supranta, kodėl jaučiasi, kaip jaučiasi, ir moka tai pasakyti žodžiais. Be to, jis privalo mokėti sukurti pagarbią atmosferą, kad Jūs galėtumėt papasakoti savo jausmus ir išgyvenimus. Šis savybė rodo, kad žmogaus emocinis intelektas yra aukštas.

Turi pomėgių.
Tai gali būti darbas, hobis ar tiesiog gerų draugų ratas. Kai žmogus turi kažką, kas jį daro laimingu ne santykiuose, Jūs netaptumėte jo vienintelis emocinių poreikių uostas. Jei jis neturi jokių pomėgių, greičiausiai toks žmogus taps nuo Jūsų priklausomas emociškai ir Jums teks nešti visą jo bagažą.

Pripažįsta kaltę. Jei pasakodamas apie buvusius santykius, jis sugeba įžvelgti, ką darė blogai, tai rodo, kad jis šio to pasimokė. Santykių griūtis visada yra abiejų pusių kaltė. Neprasidėkite su žmogumi, kuris nepripažįsta savosios.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Anot M. Petrausko, šios savybės yra svarbiausios, ko reikėtų ieškoti antrojoje pusėje, tačiau ne vienintelės. „Sugalvokite savo „žalių šviesų” ir pasimatymuose ieškokite jų. Suprantu, kad surasti savo vienintelę gyvenimo meilę yra sunku, tačiau tai įmanoma, kai aiškiau supranti, kokio žmogaus reikia“, – sako ekspertas.

Keli pavyzdžiai, kokių „žalių šviesų” dar galite ieškoti:

  • Supažindina su draugais;
  • Žavisi jūsų bruožais, kurie jus daro unikaliais, o ne „visuotinai priimtinu grožiu”;
  • Klausia patarimų ir dalinasi savo įžvalgomis;
  • Jie su jumis leidžia laiką net jei jiems akivaizdžiai nesmagu (pavyzdžiui, stovi kamštyje vien tam, kad jus kažkur nuvežtų);
  • Kalbasi prieš priimant sprendimus, kurie liečia jus (pavyzdžiui, į kokį filmą eiti, ar šiandien mylėtis);
  • Sukuria saugumo jausmą.
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top