Now Reading
Naujos knygos pristatyti atvyksta amerikiečių autorė Maggie Stiefvater

Naujos knygos pristatyti atvyksta amerikiečių autorė Maggie Stiefvater

Naujos knygos pristatyti atvyksta amerikiečių autorė Maggie Stiefvater

Spalio 15 d. į Vilnių naujos knygos pristatyti atvyksta bestseleriu tapusio romano „Virpėjimas“ autorė Maggie Stiefvater.

Ji prekybos centre „Panorama“ ne tik pristatys savo paskutiniąją knygą „Laukimas“, bet ir praves kūrybinio rašymo kursus. Romanas, debiutavęs „New York Times“ bestselerių sąraše, pasirodęs Lietuvoje iškart atsidūrė tarp populiariausių knygų.

Knygos autorė amerikietė Maggie Stiefvater jau lyginama su garsiosios „Saulėlydžio“ sagos autore Stephenie Meyer, o pagal autorės parašytą romaną „Virpėjimas“ filmo „Žiedų valdovas“ prodiuseriai stato filmo ekranizaciją.

Rašytoja Maggie Stiefvater spalio 15 d. pirmą kartą atvyks į Lietuvą, kur planuoja surengti knygos pristatymus Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje. Vilniečiams romanas bus pristatytas prekybos centre „Panorama“. Pristatymo metu bus galima ne tik pabendrauti su knygos autore, bet ir išklausyti nemokamų kūrybinio rašymo kursų, kurie susilaukė didžiulio gerbėjų dėmesio visoje Europoje.

„Džiaugiamės, kad į Lietuvą pavyko pasikviesti pasaulinio pripažinimo sulaukusią rašytoją. Tik pasirodęs romanas „Virpėjimas“ atsidūrė tarp populiariausių knygų, jo populiarumas tebeauga. Skaitytojai nekantriai laukė antros knygos „Laukimas“. Ją pristatys pati autorė. Žinome, kad rašytoja yra puiki oratorė, skaito paskaitas JAV mokyklose. Šaunu, kad jaunieji rašytojai ar jais norintys tapti galės gauti ir kūrybinio rašymo patarimų. Rašytojos vizitas yra dovana mūsų skaitytojams ir šios autorės knygų gerbėjams“, – sakė leidyklos „Alma littera direktorė Danguolė Viliūnienė.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Šiuo metu autorė vieši Vokietijoje, prieš tai savaitę praleidusi Didžiojoje Britanijoje ir Airijoje. Lietuva – paskutinė Maggie Stiefvater turo po Europą stotelė.

Susitikimas su amerikiečių rašytoja Maggie Stiefvater vyks spalio 15 d. 17 val. prekybos ir laisvalaikio centro „Panorama“ centrinėje aikštėje. Po knygos pristatymo vyks akustinis grupės „Amberlife“ pasirodymas. Negalintys atvykti į renginį, knygos pristatymo tiesioginę transliaciją galės stebėti internete adresu www.naktiespasaulis.lt. Bus vertimas į lietuvių kalbą.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top