Now Reading
Globotinio pusryčiai: Arimų sodų kankiniai. Padėkime jiems!

Globotinio pusryčiai: Arimų sodų kankiniai. Padėkime jiems!

Globotinio pusryčiai: Arimų sodų kankiniai. Padėkime jiems!

Pagrindinėje nuotraukoje: Džina

Kai jau tikiesi, kad vienoje vietoje bent kažkiek apsitvarkei, ima ir kaip koks siaubas baubas išlenda dar šis bei tas. Šiuo atveju tas „šis bei tas“ yra trys šuneliai: išsekę, išvargę, normalaus šuniško gyvenimo nei matę, nei regėję. Tai kankiniai tiesiogine ta žodžio prasme. Arimų sodų kankiniai.

Kai aptikome juos, neturėjo vargšai ne tik kad maisto ar vandens, bet net dubenėlių šalia padėtų nebuvo. Parišti prie grandinių, kurios neleidžia jiems nei apsisukti, nei pajudėti, nei nuo blogo oro būdoje pasislėpti. Vienas iš šunelių net tokio „džiaugsmo“ kaip būda neturi. Miega cementinėje skylėje. Koks miegas ir poilsis tokioje vietoje gali būti, tikriausiai suprantame visi.


Nikas


Kingas

Baltasis Nikas – vos 2 metų, juodasis Kingas panašaus amžiaus. Rudai juoda kalytė Džina maždaug keturių metukų.

Kuo skubiau su Jūsų visų pagalba norime pagerinti jiems gyvenimo sąlygas. Nupirkti naujas, ilgesnes grandines, iš kažkur gauti būdą, aprūpinti kokybišku ir kaloringu maisteliu, kad visi trys kuo skubiau atgautų jėgas ir priaugtų svorio. Taip pat bus reikalingos lėšos dviejų patinų kastracijai, kalytės sterilizacijai, visų trijų skiepams ir žymėjimui. Išlaidų bus daug, sumos nemažos, todėl labai prašome visų mus palaikyti, kad galėtume jiems padėti kuo greičiau palikti tą vargingą gyvenimą, kurį jie gyveno iki šiol.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Taigi – SKUBIAI ieškome visiems šuneliams namų!!! Visi puikūs sargai, bet tuo pačiu draugiški žmogui. Visi išvargę nuo tokio gyvenimo ir su nekantrumu laukia gerų pasikeitimų. Bendromis jėgomis padėkime jiems!!!

Gavėjas: VŠĮ „KAIMO GRANDINĖ“
Paramos gavėjo kodas: 303410406
SwedBank sąskaita: LT167300010141516269
SwedBank SWIFT kodas: HABALT22
Paskirtis: Arimų sodų kankiniams
PayPal parama: https://goo.gl/7Jgv6k
Finansinė ataskaita: https://goo.gl/ZfK6P3

Jeigu galite pagelbėti, priglausti, prisidėti finansiškai prie šių varguolių gelbėjimo, skambinkite arba rašykite Anželikai 860263641. Dėkojame visiems mums padedantiems!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top