Lygos klubų šokėjos dėl geriausiųjų vardo rungsis televizijos projekte (foto)

Fotodiena.lt nuotr.

„Tete-a-Tete Casino-LKL“ rungtyniaujančių devynių krepšinio klubų šokėjos pirmą kartą stoja į kovą dėl geriausios komandos vardo. Jau nuo balandžio 30 dienos, lygos rungtynių ilgųjų pertraukų metu televizijos kanalo TV6 žiūrovai bei naujienų ir pramogų portalo tv3.lt lankytojai galės stebėti tai, ką dažniausiai mato tik salėje esantys sirgaliai.

Nuo šiol televizorių, kompiuterių ir išmaniųjų įrenginių ekranuose – projekto „LKL šokėjų kovos“ tiesioginės transliacijos, kurias pristato lošimų portalas „CBet.lt“. Jų metu ne tik netruks įspūdingų palaikymo šokėjų pasirodymų, bet ir paaiškės, kuri iš devynių komandų taps nugalėtoja.

Kuri šokėjų komanda bus elegantiškiausia? Kuri kovos be taisyklių norėdama pavergti žiūrovus? Kuri laikysis atsainios pozicijos ir kartos: „Bus, kaip bus“? Alytaus, Prienų-Birštono, Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Pasvalio, Panevėžio, Šiaulių ir Utenos ekipų šokėjų komandos pasiruošusios kovai.

Jauniausia šokėjų komanda iš Utenos „Juventus“ nežada nusileisti senbuvėms iš Klaipėdos „Neptūno“, kurios šokių aikštelėje nesikeičia jau daugiau nei dešimtmetį.

Visos merginos ruošia įspūdingus šokius, kuriais bandys nustebinti net išrankiausius krepšinio aistruolius. Projekto „LKL šokėjų kovos“ balsavimo teisė – tik žiūrovų rankose. Savo nuomonę jie galės išreikšti portale tv3.lt Į finalines kovas pateks šešios iš devynių komandų, todėl merginoms labai svarbus žiūrovų palaikymas.

Pirmasis talentingų gražuolių pasirodymas – jau šį šeštadienį 17.00 val. LKL rungtynių Panevėžio „Lietkabelis“ – Vilniaus „Lietuvos rytas“ ilgosios pertraukos metu tiesiogiai per TV6 ir tv3.lt Šįkart lauks akimirkos iš šokėjų fotosesijos ir vaizdo klipo filmavimo bei komandų prisistatymai.

Projekto „LKL šokėjų kovos“ nugalėtojos bus iškilmingai paskelbtos LKL sezono uždarymo ceremonijoje, kurią tiesiogiai transliuos tv3.lt.

„LKL šokėjų kovos“ – nuo balandžio 30 dienos tiesiogiai per TV6 ir tv3.lt!

krepšinio klubų šokėjos, Krepsinis, LKL šokėjų kovos, šokėjos, sportas

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai