Now Reading
Piktnaudžiavimas Google kuponais gali atsigręžti bumerangu

Piktnaudžiavimas Google kuponais gali atsigręžti bumerangu

Piktnaudžiavimas Google kuponais gali atsigręžti bumerangu

Pirmoji ir didžiausia Lietuvoje „Google“ sertifikuota kompanija „Addvisors“ įspėja, jog netinkamai naudojami kuponai, skirti išbandyti reklamos galimybes „Google“ paieškos sistemoje, gali atsigręžti bumerangu – vienai paskyrai panaudojus kuponą daugiau nei vieną kartą, sistema blokuoja paskyrą ir nebeleidžia rodyti šio kliento reklamos „Google“ sistemoje.

Pasak „Addvisors“ vadovės Skaistės Knyzaitės, šiuos kuponus gali dalinti tiktai „Google, siūlydamas nemokamai išbandyti reklamos paieškos sistemoje galimybes – šiuos kuponus kompanija platina tikslinėms bendrovėms, taip pat per populiarinimo kampanijas internete ar spaudoje. Tačiau pastaruoju metu Lietuvoje atsirado nemažai prekeivių, sugundančių klientus pigia reklama „Google“ sistemoje. Už šiuos kuponus prašoma nuo 45 iki 100 Lt.

„Deja, nežinantiems, kad prekyba šiais kuponais yra neteisėta ir besitikintiems šia galimybe naudotis ilgą laiką, teks nusivilti – sistemai užbokavus paskyrą, nebepavyks patiems paleisti reklamos. Nebepadės nei naujo kupono įsigijimas, nei prisijungimas iš kito kompiuterio, nei naujos paskyros sukūrimas. Šią problemą po to gali išspręsti tik „Google“ sertifikuota kompanija, leisdama reklamą iš savo klientų centro“, – sako A.Knyzaitė.

Į bendrovę „Addvisors“ jau kreipėsi kelios Lietuvos bendrovės, kurių paskyras dėl piktnaudžiavimo kuponais užblokavo „Google“.

„Addvisors“ vadovės teigimu, „Google“ kuponus reikėtų naudoti pagal paskirtį, t.y. vienai paskyrai tik vieną kartą, o reklamos kampanijas šioje paieškos sistemoje užsisakyti tik pas sertifikuotus šios paslaugos teikėjus.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

2006 m. įsteigta UAB „Addvisors“ pirmoji ir didžiausia bendrovė Baltijos šalyse, turinti sertifikatą „Google Adwords Qualified Company“. „Addvisors“ savo paslaugas teikia daugiau kaip 200 Lietuvos ir tarptautinių kompanijų.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top