Now Reading
Į kino teatrus atkeliauja naujas hitas neabejingiems šokiui – „Šokis svajonės ritmu“

Į kino teatrus atkeliauja naujas hitas neabejingiems šokiui – „Šokis svajonės ritmu“

Į kino teatrus atkeliauja naujas hitas neabejingiems šokiui - „Šokis svajonės ritmu“

Jau kitą savaitgalį Lietuvos kino teatruose įvyks ypatinga premjera, kuri sudomins visus, neabejingus šokiams bei muzikai – „Šokis svajonės ritmu“. Filmo kūrėjai neabejoja, kad juosta paliks įspūdį visiems tokių kino hitų, kaip „Šokis svajonės ritmu“ gerbėjams ir ras vietą klasikinio šokio mylėtojų būtinų pamatyti filmų sąraše, mat pagrindinį, šokėjos Rubės vaidmenį, muzikinėje dramoje atlieka garsi JAV balerina Keenan Kampa.

K. Kampa baleto pasaulyje atsidūrė, kaip pati sako, per klaidą. „Mano pirmoji baleto pamoka įvyko, kai man tebuvo treji. Su mama laukėme sesers prie baleto mokyklos, aš išlipau iš vežimėlio ir nubėgau į šokių salę. Mama ėmė atsiprašinėti, kad sugadinau pamoką, tačiau mokytoja, pamačiusi mano judesius, leido mamai mane palikti toliau šokti. Taigi, visuomet giriuosi, jog baletą šoku nuo trejų“, – pasakoja K. Kampa.

Vėliau baleto amerikietė mokėsi Sankt Peterburge ir dabar gali pasigirti ne tik tuo, jog yra žymi balerina, bet ir aktorė. K. Kampa sako, kad jos herojė filme „Šokis svajonės ritmu“ – labai panaši į ją pačią: „Rubė tobulėja akyse ir tai man primena mano pačios žingsnius baleto pasaulyje. Rubė – ambicinga mergina, kuriai po kojomis krenta visas pasaulis. Galų gale tai, jog aplinkiniai netiki tavo talentu tampa tik dar didesne motyvacija pasiekti aukštumas. Rubė – tai optimizmo ir šviesos įsikūnijimas“.

Balerina džiaugiasi, jog likimas ją suvedė su filmo kūrėjais. „Linksmiausia filmavimosi juostoje dalis buvo darbas su profesionalia ir gausia šokėjų komanda. Žiūrėdavau „Gatvės šokius“ ir nuolat galvodavau: kaip norėčiau tai išbandyti. Ir štai – man taip pat išpuolė tokia proga. Aišku, dirbome paromis, kojos buvo nusėtos mėlynėmis ir puslėmis, tačiau tikrai buvo verta“, – įsirikinusi K. Kampa.

See Also
9 paprasti patarimai

Juosta „Šokis svajonės ritmu“ pasakos jautrią istoriją apie savo pasauliuose nepritampančius baleriną bei smuikininką. Jiedu nusprendžia dalyvauti jaunųjų talentų konkurse ir rungtis ne tik dėl įspūdingo 25 tūkstančių JAV dolerių prizo, bet ir dėl galimybės nelegalui smuikininkui Džoniui (jį taip pat vaidina savo srities profesionalas Nicholas Galitzine’as) įstoti į Manheteno menų konservatoriją ir likti šalyje.

Galų gale tarp jų užsimezga graži draugystė ir vaikinas baleriną supažindina su savo bičiuliais hiphopo šokėjais, kurie padeda dar geriau atsiskleisti menų mokyklos taisyklių užgniaužtam Rubės talentui.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top