Now Reading
Lietuvoje pirmąjį koncertą surengs hip hopo žvaigždė Ja Rule

Lietuvoje pirmąjį koncertą surengs hip hopo žvaigždė Ja Rule

Lietuvoje pirmąjį koncertą surengs hip hopo žvaigždė Ja Rule

7 albumai, per 20 milijonų parduotų įrašų, mažiausiai dešimt pasaulinių hitų ir daug daug skandalų. Taip trumpai galima apibūdinti Ja Rule muzikinę karjerą. “Viskas nuostabu, negaliu skųstis, nebent dėl to, kad toks, kaip aš esu vienintelis,” – štai kaip savo karjerą apibūdina pats Ja Rule.

Visai netrukus šis daugybės “Grammy”, MTV, “World Music” apdovanojimų laureatas pakvies į bene didžiausią hip hop renginį šį rudenį. Jau mažiau nei po mėnesio, spalio 24 d., “Ūkio banko teatro arenoje” pirmąjį savo koncertą Lietuvoje surengs legendinis reperis bei Holivudo aktorius Ja Rule. Atlikėjas iš Niujorko kartu su savo komanda pristatys virš valandos trūksiančia programą, kurioje ne tik visiems gerai žinomos dainos, bet ir naujo albumo kūriniai.

Net keturi platininiai albumai

Nors Ja Rule karjera trunka palyginti trumpai, amerikietis laikomas vienu garsiausių reperių pasaulyje ir vardinamas kartu su Dr. Dre, Jay Z, Snoop Dogg, DMX. Iškalbinga, kad 2002-aisias jis laimėjo bene patį svarbiausią muzikantui apdovanojimą – “Word Music Awards”, kuris skiriamas tik daugiausiai įrašų pardavusiems atlikėjams. Tą kartą jam atiteko daugiausiai įrašų parduodančio reperio pasaulyje prizas.

Geriausiai Ja Rule sekėsi 1999 – 2004-aisiais, kai pasirodė net keturi neįtikėtinais tiražais parduoti platininiai albumai: debiutinis diskas “Venni Vetti Vecci”, “Rule 3:36”, geriausiu vadinamas “Pain Is Love” bei “The Last Temptation”. Dėl skandalų su 50cent mažiau pasisekė kritikų išgirtam diskui “R.U.L.E.”

Būtent šiuose albumuose galima išgirsti didžiausius Ja Rule hitus: „I’m Real” su Jennifer Lopez, „Always on Time” bei „Mesmerize” su Ashanti, „Wonderful“ su R. Kelly, „New York“ su Jadakiss ir Fat Joe, “Holla Holla”, „It’s Murder” ir kitus.

Be šių garsenybių per savo muzikinę karjerą Ja Rule dar dirbo kartu su Brandy, Mary J. Blige, Mariah Carey, Enrique Iglesias, Jay Z ir net su JAV rokerių grupe “Metallica”. Ryškiai spindinčią muzikinę žvaigždę pastebėjo ir Holivudo kino prodiuseriai. Taip Ja Rule tapo ir aktoriumi bei nusifilmavo keliose dešimtyse TV serialų bei kino filmų. Tarp kurių Lietuvoje gerai žinomi – „Greiti ir įsiutę” bei „Pats baisiausias filmas 3“.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Netrukus – išleis naują albumą

Nors pastaruoju metu apie Ja Rule Lietuvoje buvo mažai girdima, tačiau už Atlanto jis kaip buvo, taip ir liko tikra muzikos žvaigžde. Su tik joms būdingais skandalais (nelegalūs ginklai, narkotikai, smurtas) bei prabangiu gyvenimo būdu. Be jokios abejonės, savo prabangiais namais ir “Ferrari” automobiliais Ja Rule ne vieną kartą turėjo progos pasigirti ir populiariosios “MTV Cribs” laidos metu.

Kita vertus, ta tyla pateisinama, nes Ja Rule sedėjo įrašų studijoje ir kūrė atsaką pasauliui ir 50cent. Į Europą Ja Rule atvyksta pristatinėti jau aštuntąjį savo albumą. Naujas diskas „The Renaissance Project” pasirodys dar šiais metais. Jau išleistas ir pirmasis albumo singlas „Man Is Down”, kuris atskleidžia, kad Ja Rule bus kitoks.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top