Now Reading
Globotinio pusryčiai: oranžiniai katinėliai Boni ir Klaidas ieško namų

Globotinio pusryčiai: oranžiniai katinėliai Boni ir Klaidas ieško namų

Globotinio pusryčiai: oranžiniai katinėliai Boni ir Klaidas ieško namų

Boni ir Klaidu juos pavadinome tada, kai pastebėjome, kaip ištikimai išmesti speiguotą žiemą jie laikėsi vienas kito. Katinėlių ištikimybė ir draugystė žavėjo, tuo pačiu mums labai skaudėjo, nes buvo sunku žiūrėti į juos šąlančius ir alkstančius. Boni su Klaidu naktis leido po suoliuku prie vienos užeigos, o mito tik tuo, ką numesdavo tos užeigos klientai.

Šiandien abu oranžiniai katinėliai saugūs, sveiki, gavę vaistų nuo vidaus ir išorės parazitų, sterilizuoti ir paskiepyti. Šiandien Boni ir Klaidas ieško namų, kuriuose pagaliau patikės, kad galima gyventi saugiai ir sočiai, be rūpesčių, be baimės, kad vėl gali būti išmestas.

Katinėliai mieli, jaukūs, draugiški, meilūs žmogui. Išgyvenę išdavystę jie yra labai pasiilgę dėmesio. Klaidas, priešingai nei smulkutė Boni, yra stambus ir didelis katinas. Vėl gi, priešingai nei smalsuolė drąsuolė Boni, iš pradžių su žmogumi kiek atsargus. Bet kai jau susipažįsta, kai pajunta švelnias rankas ant savo galvytės, kai pajaučia dėmesį ir rūpestį, atsipalaiduoja ir tada „minko manko“ letenėlėmis iš malonumo.

Jeigu esate pilnametis ir atsakingas, rimtai gyvūną auginti apsisprendęs asmuo, turite sąlygas laikyti ir juo rūpintis, neturite alergijos katėms, nesiruošiate migruoti svetur be gyvūno, prašau rašyti arba skambinti.

Tel: 867685333, Vilnius

Boni

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Klaidas


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top