15 naudingiausių grožio patarimų

Kiekviena mergina nori būti graži, tačiau reta turi pakankamai lėšų ir laiko nuolat lankytis grožio salonuose arba išleisti gausybę pinigų kosmetikos priemonėms. Siūlome išmokti savo grožiu pasirūpinti namuose turimomis priemonėmis - paprasta, pigu ir sveika!

1. Plaukų galiukus prieš galvos trinkimą išsitepkite kokosų aliejumi. Jis apsaugos juos nuo skilinėjimo.

2. Obuolių actas puikiai pakeičia veido toniką. Tiesiog sudrėkinkite vatos tamponą, juo nuvalykite švariai nupraustą veidą ir vėliau odą dar kartą nuplaukite. Obuolių actas sulygina veido spalvą, šalina spuogelius ir inkštirus.

3. Sudrėkinti ir šaldytuve palaikyti žaliosios arbatos pakeliai (arba stiprioje žaliojoje arbatoje pamirkyti vatos tamponai) puikiai pašalina maišelius po akimis.

4. Nubyrėjusį tušą ar šešėlių likučius lengvai pašalinsite priglaudus gabaliuką lipnios juostos.

5. Įmeskite kelias saujas avižinių dribsnių į karštą vonią - tai sušvelnins ir sudrėkins odą.

6. Į delną įsipilkite šiek tiek prausimosi želė ir įberkite truputį rudojo cukraus - puikus kūno šveitiklis.

7. Riešus bei kaklą patepkite plonu vazelino sluoksneliu ir tik tuomet purkškite kvepalus. Kvepalai laikysis ilgiau.

8. Jeigu nagai pageltonavo nuo nagų lako, tai juos pašveiskite senu dantų šepetuku su trupučiu balinančios dantų pastos.

9. Jeigu žiedai dažo, tai jų vidines puses padenkite bespalviu nagų laku. Bespalviu nagų laku galite padengti ir metalinius virtuvės ar vonios indelius - tai apsaugos nuo rūdžių dėmių ant spintelių.

10. Dar šiltus kavos tirščius sumaišykite su šaukšteliu alyvuogių aliejaus ir šia mase gerai ištrinkite pėdas bei alkūnes. Patrynus tirščių nenuplaukite, o pėdas bei alkūnes apvyniokite maistine plėvele. Palaukite apie 10 minučių, atvyniokite ir nuplaukite kavos tirščius. Oda bus švelni ir sveika.

11. Vietoje skutimosi putų naudokite masažinį ar vaikams skirtą aliejuką. Tiesiog išsitrinkite juo drėgną odą, nuskuskite skutikliu ir nuplaukite vandeniu. Plaukeliai augs lėčiau, o oda bus švelnesnė.

12. Sutrinkite braškes ir šią košelę uždėkite ant dantų. Palaukite 10 minučių ir nuvalgykite košelę. Tai puikus ir skanus dantų balinimo būdas.

13. Vietoje veido prausiklio galite naudoti natūralų alyvuogių aliejų. Makiažo likučius jis nuvalo prasčiau, tačiau inkštirus ir kitus veido netobulumus valo puikiai. Ir jums nebereikės veido kremo!

14. Į pusę litro gazuoto vandens įberkite šaukštelį jūros druskos. Tirpalą supilkite į buteliuką su purškikliu. Ši priemonė padeda sukurti dailias, nerūpestingas bangas bei padidina plaukų apimtį. Pirmiausia reikia išsiplauti galvą taip, kaip įprasta ir šia priemone supukršti atskiras sruogas, tuomet jas sumaigyti pirštais, suspausti suėmus į delną.

15. Jeigu plaukai elektrinasi, yra sausi ir išsidraikę, tai pirštų galiukais į juos įtrinkite truputį rankų kremo.


 

grožio patarimai, grožio priemonės, grožis, grožis namuose, natūralios grožio priemonės

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai