Now Reading
Linas Adomaitis intriguoja gerbėjus netikėtu duetu

Linas Adomaitis intriguoja gerbėjus netikėtu duetu

Linas Adomaitis intriguoja gerbėjus netikėtu duetu

Linas Adomaitis drauge su unikalaus balso savininke Gabriele Senkevičiūte pristato paslaptingomis metaforomis apipintą dainą „Aš atrakinsiu akis“.

„Ši daina apie senokai išsiskyrusią porą, kuri, vis dėlto, negali atsiriboti nuo praeities. Jų istorija labai komplikuota, jie viliasi susigrąžinti vienas kitą. Poros svajonės pildosi, deja, tik metafizinėje erdvėje – sapnuose. Būtent čia apdainuoti santykius metaforomis ypač patogu“, – apie dainos intriguojantį tekstą pasakoja Linas Adomaitis.

Pirmojo „Lietuvos balso“ projekto dalyvė, alternatyvios muzikos apdovanojimų T.Ė.T.Ė. laimėtoja, originalaus balso savininkė Gabrielė Senkevičiūtė pabrėžia dainos savitumą ir originalumą. Atlikėja prisipažįsta, kad drauge su Linu Adomaičiu įrašyti tokią originalią dainą jai buvo garbė ir didžiulis malonumas.

Apie talentingą dainininkę muzikos prodiuseris atsiliepia itin šiltai: „Gabrielės balsas yra unikalus, klausantis jos nesumaišysi su kuo nors kitu. Labai žaviuosi ir linkiu Gabrielei puikios muzikinės ateities. Ji to tikrai verta“, – šypsosi Linas Adomaitis.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top