Now Reading
Globotinio pusryčiai: šeimininkams nebereikalinga spanielė

Globotinio pusryčiai: šeimininkams nebereikalinga spanielė

Globotinio pusryčiai: šeimininkams nebereikalinga spanielė

Už lango merkia lietus, tirpdantis sniego likučius. Kartu su purvinu sniegu tirpsta ir laikas, kurio liko visai nedaug. Tas, su kuo ji gyveno septynerius metus, tyliai, jai pačiai to nežinant, sprendžia jos likimą. Ir, kad ir kaip būtų gaila, ne į gerąją pusę.

Savo namuose ji jau nebereikalinga, ėmė trukdyti net tie dalykai, kurie kažkada džiugindavo ir iš kurių buvo smagu pasijuokti. Priežastys kasdienės ir banalios – pasak tų, kurie ją augino, kalytė nemėgsta mažų vaikų (bet tai gali būti ir auklėjimo ar dėmesio stokos pasekmė). Dar jie sako, kad kalytė neišauklėta, nes vagia daiktus ir vaikų žaislus, kuriuos tempia į savo guolį. Bet, pasak tų, kurie kol kas dar vadinasi jos šeimininkais, ji turi ir pliusų – yra sargi ir loja ant svetimų žmonių. Žodžiu, tikrąją tiesą žino tik jie, o mes suprantame, kad ji savo dabartiniuose namuose yra nei reikalinga, nei pageidaujama.

Mums pavyko šią šaunią kalytę ir pakalbinti, ir paglostyti, ir paausį pakasyti, agresijos per visą mūsų bendravimo laiką nesimatė nei ženklo. Nei vieno neužpuolė, nei vienam neįkando. Tad skubame į pagalbą, kol neatsitiko blogiausia. Kadangi dirbame be patalpų ir saugaus prieglobsčio šiandien pat jai pasiūlyti negalime, kreipiamės į visos Lietuvos gyvūnų mylėtojus. Vietos širdies kertelėj yra pas visus, tik štai laisvą kampelį naujam gyvūnui namuose turi retas. Jeigu tik galite padėti, padėkit, nenusigręžkit.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Labai norėtume, kad šiai spanielio mišrūnei atsirastų geri ir supratingi žmonės. Tie, kurie galėtų pasiūlyti jai meilės ir rūpesčio, ko ji tikriausiai per visus savo 7 metus gyvenimo ir negavo. Jeigu esate tvirtai apsisprendę priimti ją į savo šeimą ir į savo namus, jeigu galite pažadėti, kad daugiau niekada gyvenime ji nepatirs išdavystės, susisiekite su Anželika 8-602-63641, [email protected]. Vilnius. VšĮ „Kaimo grandinė”

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top