Now Reading
Globotinio pusryčiai: namų ieško keturi katinėliai

Globotinio pusryčiai: namų ieško keturi katinėliai

Globotinio pusryčiai: namų ieško keturi katinėliai

Pagrindinėje nuotraukoje: Lordas

Simboliška, bet tądien, kai gandrai žiemoti skrido į šiltus kraštus, keturi šaunūs katinėliai iš sodų, padedami geros močiutės, keliavo sostinėn namų sau ieškoti. Prašėsi jie prieglaudų pagalbos, moterytė dovanojimo skelbimus lentose kabino, siūlė geriems žmonėms katinukus, bet sekėsi sunkiai. O jeigu rimtai, nesisekė visai. Niekas tada nepastebėjo šių grožių, niekas nesiūlė jiems savo namų ir pagalbos. Taip ir peržiemojo visi kartu pas gerąją bobulytę.

Šiandien vaikiai jau pusmetinukai, nukirminti, auga sveiki, gražūs, smalsūs, bendraujantys ir viskuo besidomintys. Prieš išleidžiant į namus pasirūpinsime jų kastracija/sterilizacija ir skiepais.

Taigi šaunioji ketveriukė – trumpaplaukis ryžiukas Princas, ilgaplaukiai Simba ir Lordas, bei trispalvytė sesytė Mirta – ieško namų. Pačių pačiausių, pačių geriausių, kur bus mylimi ir prižiūrėti. Kur galės pavasarį sutikti grįžtančius, o rudenį išlydėti vėl mūsų kraštus paliekančius gandrus.


Mirta


Princas

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai


Simba

Jeigu norite kuriam nors iš šių šaunuolių suteikti namus, skambinkite arba rašykite Anželikai 8-602-63641, [email protected]. Katinėliai gyvena Vilniuje.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top