Globotinio pusryčiai: linksmuolis Arčis

Manau, dauguma pritarsite, kad vaikystė yra pats gražiausias ir geriausias gyvenimo etapas. Ji kupina emocijų, ieškojimų ir atradimų, neužmirštamų minučių ir įspūdžių.

Kiekvieno iš mūsų vaikystė buvo nerūpestinga ir turininga. Deja, ji prabėga kaip trumpa akimirka ir nesitęsia amžinai. Labai norime, kad vaikyste spėtų pasidžiaugti draugiškas, mielas, linksmas, smalsus, žaismingas ir aktyvus penkių mėnesių šunelis Arčis.

Per savo trumpą gyvenimėlį su visa šeima jau spėjęs pabūti nereikalingu, gavęs antrą šansą į gyvenimą, jis labai nori palikti visas negandas praeityje ir iš gyvenimo imti tik tai, kas geriausia ir gražiausia. Arčis nori džiaugtis tikrais namais, jausti žmogaus meilę ir rūpestį, nori žaisti gaudynių su šeimininku, prisiglausti prie jo ir pasitaikius progai, švelniai ir draugiškai lyžtelėti jam nosį.

Arčio kailiukas minkštutis, akys žvitrios, pats nuolatos prašantis dėmesio ir paglostymų. Galėtų visą dieną kūlversčiais vartytis sugrėbtoje lapų krūvoje ar žaisti su numestu pagaliuku, o vakare mielai įsitaisytų ant sofos šalia mylimo žmogaus ir rymotų kartu prie televizoriaus ekrano.

Gyvūnų prieglaudose gyvena šimtai gyvūnų, kurie laukia pagalbos bei tikisi rasti vietos globėjų ar šeimininkų širdyse. Kiek įmanydami stengiamės skatinti tokių gyvūnų „įsinaminimą”. Žmonių, kurie ryžtasi priglausti „prieglaudinuką” savo namuose po truputį daugėja. Tą galite padaryti ir Jūs. Pasiūlykite žaismingajam Arčiui savo namus ir... padovanokite jam tikrąją vaikystę.

Labai prašome apgalvoti visus „už“ ir „prieš“, apgalvoti tai, ar galėsite pakankamai skirti laiko ir rūpesčio Arčio auklėjimui. Jeigu vis tik tų „už“ pasirodytų daugiau, kviečiame skambinti arba parašyti Anželikai 860263641, [email protected].





augintiniai, dovanojamas šuo, globotinio pusryčiai, gyvūnų globa, šunys

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai