Now Reading
Globotinio pusryčiai: Karveliškių katinėlis

Globotinio pusryčiai: Karveliškių katinėlis

Globotinio pusryčiai: Karveliškių katinėlis

Juo atsikratė Karveliškių kapinėse. Ieškomi namai išmestam katinėliui.

Kurį laiką jis gyveno slegiančioje vienatvėje… Tik ji buvo geriausias katinėlio draugas. Nebuvo rankų, kurios padėtų Jam maistelio, kurios švelniai Jį glostytų, pakasytų paausį, nebuvo lūpų, kurios kalbėtų paguodžiančius ir raminančius žodžius ir… nebuvo širdies, kuri Jį mylėtų. Jis buvo paliktas kapinėse tam, kad neišgyventų… Ar šviečiant saulei, ar talžant lietui sumišusiam su stipriu vėju, katinėlis tupėdavo ten, kur ir buvo paliktas. Tupėjo ir su viltimi žvelgdavo į kiekvieną praeinantį pro šalį. Vis tikėjosi pamatyti tą, kuris išdavė ir pasmerkė baisiai mirčiai. Katinėlis suprato, kad žmogus gali spirti, išduoti, bet vis tiek nesiliovė maldauti pagalbos.

Jam pasisekė, atsirado žmogus, kuris pastebėjo, atsirado rankos, kurios ėmė glostyti ir širdis, kuri myli labai stipriai.

O katinas gražus. Laikinuose namuose atsigauna labai greitai, panašu, kad bus iš stambių katinų. Jau kastruotas, gavęs vaistų nuo vidaus ir išorės parazitų. Tvarkingas, meilus ir puikiai sutaria su kitais katinais. Tai ypatingai jautrus ir švelnus katinas. Jam svarbiausia žmogus ir jo dėmesys. Murklys visur sekioja iš paskos, nuolatos murkia, glaustosi, „minko“ letenėlėmis ir žiūri žmogui į akis. Tai tikras, prieraišus ir ištikimas žmogaus draugas.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Belieka jam surasti namus, kuriuose gyvybė yra vertinama, kur silpnesniu rūpinamasi, o gyvūnas laikomas šeimos nariu, o ne daiktu, kurį prieš šventinį apsivalymą galima ištrenkti laukan.

Jeigu Jus jaučiate, kad tai Jūsų draugas, kad galite jam suteikti namus ir priimti į savo šeimą, susisiekite tel: 867685333, Vilnius

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top