Švenčių proga mados namai „Lanvin“ siūlo ypatingas dovanas

Žiemos laikotarpis ypatingas ne tik šventine nuotaika, kalėdinėmis melodijomis ar dekoracijų mieste bei namuose gausa. Artėjant gražiausioms metų šventėms vis dažniau susimąstome kaip tinkamai pamaloninti artimiausius žmones savo dėmesiu, pradžiuginti dovanomis.

Ieškodami tinkamų dovanų dailiajai lyčiai, neretas vyras griebiasi plano „ko nors gražaus“, dažniausiai įtraukdamas į jį papuošalų paieškas. Tačiau ne visos šiuolaikinės moterys tikisi ir laukia deimantų ar brangakmenių – vis dažniau jos nori ko nors įsimintinesnio, įdomesnio už įprastą papuošalą. Kūriniai, atsparūs nuolat besikeičiantiems mados vėjams – taip už save kalba pasaulinio garso, vienų seniausių mados namų pasaulyje „Lanvin“ papuošalai bei aksesuarai.

Mados namai, gyvuojantys jau 127-erius metus (įkurti 1889-aisiais), kuria papuošalus, ekspertų drąsiai vadinamus meno kūriniais. Metaliniai vabzdžiai, masyvūs perlų kutai, kvepalų buteliuko ar jūros kriauklės formų įkvėpti delninių modeliai, mėnulio ir žvaigždės formų segės, puoštos kristalais „Swarovski“, gėlių žiedais nusagstytos apyrankės, įspūdingo dydžio kaklo vėriniai - mados namai „Lanvin“ kūrybos plotmė išties stebina net ir daug ko mačiusius.

„Nors šie kūriniai nėra pigūs, tačiau juos galima drąsiai vadinti juvelyrikos meno šedevrais. Preciziškai kruopštus rankų darbas, aukščiausios kokybės medžiagos ir, be
abejonės, dizainerių talentas leidžia sukurti papuošalus, nepavaldžius nei laiko, nei mados tėkmei. Džiaugiamės galėdami pristatyti šiuos kūrinius ir mūsų šalies rinkai. Tai ilgaamžiai kūriniai, kuriais žavisi visas pasaulis, jie yra perduodami iš kartos į kartą“, - pasakoja parduotuvės „Stikliai Boutique“ atstovai.

Ieškantieji subtilesnių aksesuarų taip pat nenusivils – mados namai „Lanvin“ kuria ir santūrenius papuošalus, kaip antai seges, dekoruotas perlais, ar kristalais, lakoniško dizaino delnines, puoštos metalu, roplių oda. Naujoje Rudens-žiemos kolekcijoje – vėl itin madingų leopardų raštai, kutai - jais puošiamos delninės, rankų darbo avalynė.

„Šį rudenį mados namuos „Lanvin“ paliko talentingasis dizaineris Alberas Elbazas, kuris 14 metų iš eiles kūrė šiems namams įspūdingas kolekcijas, sukūrė ne vieną papuošalų, rankinių modelį, kuris tapo šių mados namų veidu. Atsižvelgiant į tai, jog talentingasis menininkas nebekurs „Lanvin“, per visus tuos metus jo sukurtų papuošalų bei aksesuarų vertė po kurio laiko turėti tik augti“, - šypsosi „Stikliai Boutique“ atstovai.

Mados namų „Lanvin“ kūriniais puošiasi pasaulinio garso kino, muzikos, sporto žvaigždės. Tarp neabejotinų gerbėjų – aktorės Reese Witherspoon, Natalie Portman, Melanie Streep, Courtney Cox, Nicole Kidman, Gwyneth Paltrow, Lupita Nyong, dainininkas Pharell Williams, Jeniffer Lopez, futbolininkas David Beckham, viena sėkmingiausių mūsų šalies modelių Edita Vilkevičiūtė bei kitos garsenybės.





Lanvin, mada, mados namai, Stikliai Boutique, stilius

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai