Kalėdinis Lietuvos dizainerių pristatymas – išskirtinio skonio mylėtojams (foto)

Trečiadienio vakarą prabangioje „Stiklių“ restorano aplinkoje susibūrė net keturi žinomiLietuvos kūrėjai – Vilma Statkuvienė, Indrė Kvedarienė, prekės ženklai „FRUZE“ bei „WEAR MAD BY JULY“. Su meile pagaminti dirbiniai, aksesuarai ir drabužiai – su jais susipažinti, juos apžiūrėti ir įsigyti galėjo kiekvienas vakaro svečias. O anot dizainerių: „Nėra geresnio laiko nei Kalėdos, kuomet skrupulingai pagamintas ir vienetinis daiktas gali tapti įsimintina dovana“.

Vakaro svečiams buvo pristatyti Vilmos Statkuvienės stilingi odos dirbiniai, „FRUZE“ rankų
darbo rankinės su pitono oda, „WEAR MAD BY JULY“ naujametiniai drabužiai, Indrės Kvedarienės vakarinės suknelės ir sustingusios lavos papuošalai. Skambant kalėdinei muzikai keturi žinomi modeliai pademonstravo kiekvieno dizainerio sukurtą, unikalų, šventinį įvaizdį.

Tarp pasipuošusių moterų buvo galima sutikti ir ne vieną žinomą veidą – visuomet pasitempusią ir stilingą Kristiną Kaikarienę, Karoliną Meschino ir Neringą Šiaudikytę. Visų trijų nuomonės sutapo – tai buvo vienas šilčiausių ir stilingiausių žiemos renginių.

„Buvau šio vakaro modelis, tačiau spėjau apžiūrėti visų dizainerių darbus. Be abejonės esu neabejinga Julijai Žižei, jos ekspozicijos veidu tą vakarą ir tapau. Ne kartą pati esu įsigijusi jos kuriamų drabužių, tad buvau labai laiminga turėdama galimybę dirbti su jos naujos kolekcijos rūbeliais ir įvaizdžiu. Taip pat esu Indrės Kvedarienes fanė – likau nepaprastai sužavėta jos nėriniais ir elegantiško stiliaus kūriniais. Negalėčiau pasakyti, kad dažnai renkuosi lietuvių dizainerių drabužius, bet kartais tikrai tenka įsigyti kažką, kas patraukia akį. Dažniausiai tai būna aksesuarai. Šįkart taip pat nusižiūrėjau kelis darbus“, - teigė Karolina Meschino.

Jai antrino ir Kristina Kaikarienė, kurios teigimu, šis showroomas, puiki proga vienoje vietoje apžiūrėti tiek daug gražių ir unikalių kūrinių.

„Labai džiaugiuosi ši vakaro sėkmė. Jaukus renginys, tai būtent toks, į kurį norisi ateiti. O ir talentingų dizainerių darbai šš vakarą buvo tikrai verti dėmesio. Labai smagu, jog visus juos buvo galima išvysti iš arti, pačiupinėti, pajusti. Esu neabejotina Gerdos Štelemėkaitės „Fruze“ rankinių gerbėja. Juokauju, jog šios rankinės ir jomis pasipuošusios mano bičiulės jau sudaro uždarą moterų klubą. Jomis džiaugiasi ir moterys už Atlanto. Net neabejoju, kad jomis švenčių proga ir toliau nustebinsiu artimuosius. Vilmos Statkuvienės odos dirbinai – dar vienas malonus atradimas, iškart įsigijau vieną papuošalą. Šiandien jau esu juo pasipuošusi. Aišku žaviuosi ir Indrės Kvedarienės angeliukais – kokia malonesnė ir šiltesnė dovana gali būti nei saugantis angelas, tiesa? Jos trys yra mano favoritės. Vakar vakarą turėjau nuostabią galimybę su jomis visomis pabūti kartu.“, - gerų žodžių negailėjo Kristina.

Puikią nuomonę išsakė ir renginyje apsilankiusi Neringa Šiaudikytė.

„Buvo labai smagu matyti tiek daug lietuvių dizainerių vienoje vietoje. Džiaugiuosi, jog kiekvienas jų buvo toks išskirtinis ir pristatė iš ties įspūdingus darbus. Visuomet malonu lankytis tokiuose renginiuose, štai , kad ir čia – susipažinau su kūrėjais, kurių darbų iki šiol iš arti neteko matyti. Didelį įspūdį paliko dirbiniai iš odos – papuošalai ir rankinės. Žadu juos netolimoje ateityje tikrai įsigyti. Manau tai bus ne tik dovana sau, bet ir artimiesiems“, - pasakojo moteris.

Artėjančių švenčių nuotaiką ir dvasią bei dovanų pirkimo malonumą kviečiami patirti visi norintys – visus kūrėjų darbus bus galima pamatyti ir įsigyti šventiškai pasipuošusioje viešbučio „Stikliai“ aplinkoje.

Fruze, Indrė Kvedarienė, Karolina Meschino, Kristina Kairakienė, Neringa Šiaudikytė, stikliai, Vilma Statkuvienė, WEAR MAD BY JULY

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai