Now Reading
Pusryčių konkurse – Claudia Rainville, Riccardo Geminiani knyga „Rafis, baltasis erelis“

Pusryčių konkurse – Claudia Rainville, Riccardo Geminiani knyga „Rafis, baltasis erelis“

Pusryčių konkurse - Claudia Rainville

– Vargšelis Rafis, – sakydavo tėvai. – Ne tik baltas, bet dar irskristi nemoka! Ką su juo darysime?

Ar prisimenate, kaip jautėsi H. K. Anderseno bjaurusis ančiukas? Vienišas, įskaudintas, nesuprastas… Toks buvo ir mažasis ereliukas Rafis. Netekusį namų, sužeistą, apimtą begalinio liūdesio girios glūdumoje jį aptiko pelėda Čiūka. Nuo tada Rafio gyvenimas ėmė keistis. Ir jo istorija tapo legenda, kuri per amžius sklando tarp kalnų paukščių.

Ką tik išsivadavusį iš lukšto ereliuką Rafį pasitiko nuostabi pasaulio šviesa. Tada jis dar nežinojo, kad gyvenimas jam pateiks daugybę netikėtumų ir skaudžių išbandymų. Nes jis buvo ne toks kaip kiti. Gamtos klaida. Vienintelis baltas erelis ir dar nemokėjo skraidyti. Šis poetiškas alegorinis pasakojimas palies širdį ne tik mažajam, bet ir suaugusiam skaitytojui. Nes Rafio istorija gali būti kiekvieno iš mūsų istorija.

Tęsdama knygų su muzikinėmis kompaktinėmis plokštelėmis seriją leidykla „Nieko rimto“ pristato baltojo erelio pasakojimą, atkartotą muzikiniais garsais, kuriuos sukūrė ir atliko žymus multiinstrumentalistas Saulius Petreikis. Knygą iliustravo dailininkė Lina Eitmantytė-­Valužienė, kurią kurti iliustracijas pakvietė knygos autoriai Claudia Rainville ir Riccardo Geminiani.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Dalyvaukite konkurse ir laimėkite puikią knygą: http://laikas.tv3.lt/lt/konkursai/445/laimekite-claudia-rainville-riccardo-geminiani-knyga-rafis-baltasis-erelis/

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top