Lietuvių „Beissoul & Einius” duetas – tarptautiniame „Vogue” žurnale (foto)

Dmitry Komissarenko, Ingridos Žiemytės nuotr.

Stilingasis „Beissoul & Einius” duetas papuošė tarptautinio mados ir gyvenimo būdo žurnalo „Vogue“ puslapius. Ką tik pasirodžiusiu „Vogue“ gruodžio mėnesio numeriu skaitytojai gyvens iki pat Naujųjų metų. Negana to, dainininkas Artūras Žabas-Beissoul pakviestas į tarptautinę „Vogue“ komandą garbės bendraautoriaus teisėmis.

„Tik šimtaprocentinis atsidavimas savo mėgstamam darbui padeda pranokti net pačius save. Nustebink pats save – tuomet būsi pasiruošęs nustebinti ir kitus“, - sakė Beissoul, kartu su bendražygiu Einiumi Jaručiu šiuo metu įrašinėjantis trečią studijinį albumą.

Dainininkas pasirodymo „Vogue“ - itin ryškaus karjeros įvykio - nesureikšmina, nes, anot jo, kūrybai skiriama visa energija anksčiau ar vėliau sulaukia įvertinimo. Nors džiaugtis tikrai yra dėl ko – tarptautiniame žurnale iki šiol nesipuikavo nė vienas ne tik Lietuvos, bet ir Baltijos šalių atlikėjas.

Duetui smagu, kad interviu ir įspūdinga fotosesija „Vogue“ žurnale atsirado be specialių pastangų – tiesiog garsiojo leidinio komanda lietuvius išgirdo Ukrainoje vykusio „Atlas Weekend Fest“ festivalio metu.

Būtent taip lietuviškąjį duetą susirado ir „L'Officiel“, „Harper`s Bazaar“, „Marie Claire“, „Playboy“, „Style Insider“, „Pink“ leidinių redaktoriai.

„Beissoul & Einius” į ukrainietiškąją „Vogue“ versiją pateko ne tik dėl stilingos elektroninės muzikos, aiškios kūrybinės strategijos, bet ir dėl išvaizdos – šiems kūrėjams tai yra nedaloma visuma.

„Tai tarsi raktas, kuriuo atrakinus vienas duris, atsiveria kitos“, - sakė Beissoul, kuriam mada – toli gražu ne vartojimo objektas, o dar vienas įrankis pateikti savosios kūrybos esenciją.

Dueto interviu lydi įspūdingos Ingridos Žiemytės ir Dmitrijaus Komisarenkos nuotraukos. Jų „Vogue“ komanda atsirinko netgi daugiau nei planavo, nes jose, kaip ir muzikoje bei rūbuose, užšifruota daug svarbių žinučių pasauliui.









Artimiausiu metu „Beissoul & Einius” gerbėjams dovanos žiemos muzikos kolekciją „No Shades, No Glasses”, koncertai vyks:
Gruodžio 18 d. Panevėžyje „Tauros Loftas“
Gruodžio 23 d. Vilniuje „Tamsta Club“
Gruodžio 25 d. Kaune „Papa Jazz“

Artūras Žabas, Beissoul & Einius, Einius Jarutis, elektroninė muzika, lietuviska muzika, muzika, Vogue

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai