Now Reading
Tarptautinį didžėjų konkursą ir 100 tūkst. eurų laimėjusi DJ Samanta: „Tai – tik pradžia“

Tarptautinį didžėjų konkursą ir 100 tūkst. eurų laimėjusi DJ Samanta: „Tai – tik pradžia“

Tarptautinį didžėjų konkursą ir 100 tūkst. eurų laimėjusi DJ Samanta: „Tai – tik pradžia“

Į Lietuvos vardą pasaulyje garsinančių žmonių gretas kaip cunamis įsiveržė DJ Samanta, iškovojusi pergalę tarptautiniame didžėjų konkurse „burn Residency“. Charizma trykštanti vilnietė Samanta Savickytė įveikė kelis tūkstančius konkurentų iš viso pasaulio, nuskynė 100 tūkstančių eurų investiciją į savo muzikinę karjerą ir buvo tituluota DJ Superžvaigžde.

Išpildė svajonę

„Tai – tikras svajonių išsipildymas. Į konkursą Ibisoje išvykau vedina vaikystės svajonės susipažinti su garsiausiu pasaulio techno didžėjumi Carlu Coxu. Kad galiu ir trokštu laimėti pajutau palaipsniui, išlikusi tarp dešimties, vėliau tarp šešių ir galiausiai tarp trijų geriausių konkurso finalo didžėjų“, – pasakoja Samanta.

Tik atvykusi į vakarėlių salą didžėja manė, kad ji – per jauna pergalei, o laimėtoju bus paskelbtas labiau patyręs konkurso dalyvis. „Didžioji dalis finalistų buvo virš trisdešimties, o man vos dvidešimt treji…“, – pirmuosius įspūdžius Ibisoje prisimena čempionė.

Ši įžvalga neišsipildė. Konkurso komisiją Samanta papirko savo grojama muzika, talentu ir charizma, ypač šiltu bendravimu su publika. „Scenoje ne tik spaudau mygtukus, bet ir šoku“, – sako Samanta.

Turas po pasaulį

Naujosios „burn Residency“ ambasadorės laukia įtempti 2016 metai. Laimėtojai jau planuojamas pasaulinis pasirodymų turas, tarp kurio taškų – tokie festivaliai kaip „Tomorrowland“ Belgijoje ir „Electric Daisy Carnival“ Las Vegase.

„Gali būti, kad pateksiu ir į garsųjį „Burning Man“ festivalį, čia noriu labiausiai. Pirmasis tarptautinis pasirodymas – jau šį mėnesį Austrijoje. Netrukus susiruošiu ir savaitės trukmės darbui studijoje“, – pasakoja čempionė.

Samanta jau pasirašė sutartį su agentūra ir patyrusiu vadybininku, kuris bendradarbiauja ir su gyva klubine legenda Carlu Coxu.

Vadybininkas vis dažniau užsimena, kad lietuvaitei laikas pagalvoti apie persikraustymą į Londoną ar Berlyną, arčiau karštų klubinių taškų ir patogesnių skrydžių po pasaulį.

„Laimėtas konkursas – pati mano muzikinės karjeros pradžia“, – įsitikinusi Samanta.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Sutiktuvės – „Gargare“

Pasveikinti didžėją su pergale jau netrukus bus galima ir Lietuvoje. Lapkričio 27 d. Kauno klube „Gargaras“ Samanta pasirodys kartu su M.A.N.D.Y. iš Berlyno ir garsiu Paryžiaus didžėjumi Olivier Giacomotto.

„Seniai svajojau pasirodyti vienoje scenoje su Olivier Giacomotto. Sunku patikėti, kad ne aš jį apšildysiu, o jis mane“, – kukliai šypsosi pasaulinę karjerą pradedanti Dj Samanta.

Būsimos juostos apie konkursą anonsas:

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top