Globotinio pusryčiai: Arimų sodų nelaimėlė norėtų žiemoti šilčiau

Daugeliui vaizdas, kai šuo pririštas prie būdos, kelia liūdesį ir graudulį. O, sakykite, kokius jausmus sukeltų vaizdas kalytės, kuri visą savo gyvenimą (maždaug du metus) praleido plyname lauke? Nemylima, nereikalinga, pririšta, be menkiausio lopinėlio pavėsio, be užuovėjos ar galimybės pasislėpti nuo lietaus ar sniego? Mes tokią sutikome kartu su dviem jos vaikiukais. Šuniukais pasirūpinome, padovanojome juos į geras rankas, o dabar labai norime padėti mamai, nes visi žinome, kad šilti namai reikalingi kiekvienam.

Pastatėme jai aptvarėlį, suradome šiokią tokią palaikę būdelę (tiksliau, būdos rėmą), kuri iš vienos pusės yra fanerinė, kita iš kiaurų lentų. Būda nėra tinkama gyvenimui vasarą, o ką jau kalbėti apie rudenį ar žiemą. Vargšytė jau dabar nuolat dreba nuo šalčio, kilnoja kojeles. Kalytę mes lankome, rūpinamės, vežame sausiukus ir košes. Tą tikrai darysime ir toliau.

Nuotraukose matosi kalytės gyvenimas iki pirmojo mūsų susitikimo ir jau po.

Tik Jūsų visų dėka galime suteikti šansą Arimų kalytei žiemoti šiltai ir saugiai, suteikti galimybę pasislėpti nuo žvarbaus vėjo ar nešalti pėdučių ant šalto sniego. Kreipiamės į visos Lietuvos gyvūnų mylėtojus: gal yra galinčių padovanoti apšiltintą būdą? Jeigu neatsirastų galinčių padovanoti, gal būtų galinčių paaukoti jos įsigijimui? Laukiami visi pasiūlymai. Skambinkite Anželikai 860263641 (Vilnius)

augintiniai, globotinio pusryčiai, gyvūnai, gyvūnų globa, Padėk man surasti tave

Naujausi komentarai
Edita
2015-12-02, 09:50
Kalytė gavo dovanų naują šiltą būdą!
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai